Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Jerman Industri Hospitality Rapat (MICE) News wong tanggung jawab Keslametan Sustainable Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan

Hanse Mondial minangka pawang lemah anyar kanggo IMEX ing Frankfurt

Hanse Mondial minangka pawang lemah anyar kanggo IMEX ing Frankfurt
Hanse Mondial minangka pawang lemah anyar kanggo IMEX ing Frankfurt - gambar saka IMEX
ditulis dening Harry Johnson

Wit lan teknologi minangka prioritas utama kanggo Hanse Mondial. Bubar diangkat dadi panangan lemah anyar kanggo IMEX ing Frankfurt, dheweke bakal ngatur transfer panuku menyang lan saka Messe Frankfurt sajrone pertunjukan sing ditindakake 31 Mei - 2 Juni.

Perusahaan kasebut, sing diadegake ing taun 2017, nyedhiyakake teknologi ing ngarep layanane, kanthi langkah-langkah kalebu nggunakake aplikasi kanggo mindai kendharaan mlebu lan metu saka tujuane. Teknologi app uga ngawasi nomer penumpang, mesthekake layanan mlaku kanthi efisien lan lestari sajrone telung dina pertunjukan.

Tim Hanse Mondial wis entuk kesempatan kanggo nggabungake langkah-langkah sing lestari lan ramah lingkungan menyang saben aspek karyane.

Saliyane sertifikasi kalebu peringkat kelestarian ecovadis, organisasi kasebut ngimbangi jejak karbon liwat program tanduran wit sing ekstensif, kanthi meh 3,000 wit sing ditandur ing saindenging jagad sajrone wolung wulan kepungkur.

Iki langkah-loropaken planet disetel kanggo terus ing IMEX ing Frankfurt, selaras karo nilai kelestarian IMEX dhewe minangka Julien Figur, CEO lan co-founder Hanse Mondial GmbH, nerangake: "IMEX ing Frankfurt disetel dadi tonggak sejarah sing gedhe ing taun iki lan aku seneng banget yen Hanse Mondial dadi bagean saka iku. . Kita bakal nangani logistik bis udakara udakara 2,500+ panuku sing dadi tuan rumah sing kalebu konsep mobilitas individu, koordinasi proses ing situs lan mesthi tim sing apik sing kerja bareng. Kajaba iku, kita bakal nandur 1,000 wit kanggo ngimbangi bagean saka CO2 sing dipancarake.

Sarah Lloyd, direktur program Hosted Buyer ing IMEX Group, nambahake: "Kita ngarep-arep nggarap perusahaan enom sing inovatif iki kanggo menehi pengalaman sing lancar lan efisien kanggo para panuku sing di-host. Minangka organisasi, kita uga ngerti pentinge nggabungake praktik sing ramah planet ing kabeh aspek pakaryan kita.

IMEX ing Frankfurt ditindakake tanggal 31 Mei - 2 Juni 2022.

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...