Airlines Airport Warta Breaking Travel negara | wilayah Hawaii New Zealand News Pernyataan Pers Pariwisata Wisata USA

Hawaii nampani Wisatawan Kiwi Pisanan sajrone rong taun luwih

AKL HNL
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hawaiian Airlines akhir minggu iki nerusake layanan kaping telu saben minggu ing antarane Bandara Auckland (AKL) lan Bandara Internasional Daniel K. Inouye (HNL) ing Honolulu, nampi tamu Kiwi pisanan menyang Hawai'i sajrone rong taun luwih.

HA445 diterusake tanggal 2 Juli lan bakal mangkat saka HNL dina Senin, Rebo, lan Setu jam 2:25 lan tekan AKL jam 9:45 esuke. HA446 diterusake dina iki, 4 Juli, lan bakal mangkat saka AKL ing dina Selasa, Kamis, lan Minggu jam 11:55 kanthi tekan 10:50 ing dina sing padha ing HNL, ngidini para tamu bisa manggon lan njelajah O'ahu utawa nyambung menyang sembarang Papat tujuan Pulau Tetangga Hawaiian Airlines. 

"Minangka operator kutha asal Hawai'i, kita seneng dadi maskapai pertama sing nyambungake maneh Selandia Baru karo Kapuloan Hawaii wiwit wiwitan pandemik COVID-19. Kita ndeleng panjaluk sing kuat - kanthi sawetara wektu lelungan ngluwihi tingkat 2019 - mbuktekake manawa Hawai'i tetep dadi tujuan utama kanggo para wisatawan Selandia Baru, "ujare Russell Williss, direktur negara Selandia Baru ing Hawaiian Airlines. "Suka banget bisa ketemu maneh karo tamu Kiwi, lan kita ngarep-arep bisa ngladeni wong-wong mau kanthi keramahan lan layanan sing menang penghargaan ing Hawaii sing padha ngerti, tresna lan kangen."

Operator kasebut mengeti bali sing penting kanthi hiburan langsung, hadiah, lan Oli Hawaii lan berkah sadurunge budhal HA445 lan HA446. Karyawan lan tamu Hawaiian Airlines ing HA445 disambut bali menyang Auckland dening grup Māori (grup budaya), sing nindakake Mihi Whakatau tradisional (upacara sambutan bali) lan ijol-ijolan budaya perhotelan ing njaba gerbang kedatangan.

"Bali kita menyang Aotearoa (Selandia Baru) minangka prasetya kita lan tresna marang negara lan rakyate. Wis sangang taun wiwit kita nyebar swiwi kita ing Auckland, lan kita wis padha karo kulawarga. Sawetara kolega kita manggon lan kerja ing Auckland lan wis gabung karo komunitas kanggo ngatur reresik garis pantai sing adoh, ijol-ijolan lelungan kanggo kiwi lan pemuda Hawai'i, lan gerakan peninggalan sejarah sing simbolis hubungan budaya sing wiwit ewu taun kepungkur. ,” ujare Debbie Nakanelua-Richards, direktur hubungan budaya lan komunitas ing Hawaiian Airlines. 

"Kita seneng nganggep pesawat kita minangka prau sing, sajrone dasawarsa kepungkur, nyepetake jurang geografis antarane kepulauan kita sing pisanan disambungake dening para pelaut sing wani sing numpak kapal wa'a (kano) nyabrang Samudra Pasifik, mung nggunakake lintang-lintang, angin, arus, lan mana'o (ilmu) leluhur kanggo nuntun lelampahan," tambah Nakanelua-Richards.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Hawaiian wis ngoperasikake layanan Auckland-Honolulu nonstop wiwit Maret 2013, sanajan nundha penerbangan kasebut ing Maret 2020 amarga larangan mlebu pemerintah sing gegandhengan karo pandemi. Saliyane akses lancar menyang Hawai'i, lelungan kiwi entuk akses maneh menyang jaringan domestik AS sing ekstensif saka operator 16 gateway, kalebu tujuan anyar ing Austin, Orlando, lan Ontario, California, kanthi pilihan kanggo nikmati persinggahan ing Kapuloan Hawaii ing salah siji arah. .

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...