Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Hawaii News tanggung jawab Pariwisata Trending USA

Future Pariwisata anyar Hawaii ing Native Hawaiian Tangan

John de Fries, CEO Otoritas Pariwisata Hawaii
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Council for Native Hawaiian Advancement (CNHA) minangka organisasi nirlaba 501(c)3 sing adhedhasar anggota kanthi misi kanggo ningkatake pangembangan budaya, ekonomi, politik, lan komunitas Native Hawaiians. Dewan iki bakal tanggung jawab kanggo kabeh marketing tujuan.

Tanggung jawab anyar CNHA yaiku nyakup koordinasi, komunikasi, lan promosi Hawaiʻi kanggo inisiatif sing diprodhuksi dening masyarakat liwat Rencana Aksi Manajemen Tujuan. Iki uga kalebu layanan dhukungan kanggo situs web lelungan resmi Hawaiʻi, aplikasi, saluran media sosial, lan konten kreatif sing digunakake ing saindenging jagad kanggo pendhidhikan merek lan pengunjung.

John de Fries minangka Presiden lan Kepala Eksekutif Otoritas Pariwisata Hawaii sing didanai Negara. Dheweke minangka wong asli Hawaii pisanan sing tanggung jawab ing industri paling gedhe ing Hawaii: Pariwisata.

Sawise de Fries dadi presiden ana nol komunikasi karo eTurboNews lan akeh media liyane.

Saka tujuan sing tanggung jawab kanggo umume ekonomi, de Fries bisa menehi versi pariwisata ing situs web HTA kanthi ujar:

Hawai'i dihias karo budaya unik lan lanskap alam. Swara anget sing nyeluk pengunjung sing ngundang lan sambutan. Swara iki uga nuwuhake supaya kita nihi ka hele, ngidak kanthi alus, supaya aktivitas lelungan kita ora kena pengaruh, koordinasi, asli, lan cocog karo pasar. Ing mripate sing ndeleng, Hawai'i minangka swarga tujuan. Penting kanggo ngajari pengunjung babagan cara ngurmati swara lan nilai kasebut.

Pariwisata Hawaii, kalebu marketing ing Aloha Negara saiki wis mantep ing tangan asli Hawaii sing nuduhake owah-owahan 180 derajat dadi tujuan sing ora adhedhasar penghasilan nanging ngreksa budaya.

Kantor pusat ing Kapolei, CNHA minangka Institusi Keuangan Pembangunan Komunitas Asli (CDFI) sing disertifikasi dening Departemen Perbendaharaan AS lan agensi Konseling Perumahan Bersertifikat HUD. Ing jaman biyen, CDFI nyedhiyakake akses menyang ibukutha, pendhidhikan finansial, lan layanan konseling finansial individu kanthi fokus ing kulawarga berpenghasilan rendah lan moderat. CNHA dadi Perantara Nasional, nyediakake hibah lan silihan sing ngarahake komunitas sing kurang dilayani ing Hawaiʻi.

Saiki organisasi sing padha tanggung jawab kanggo masa depan lelungan lan pariwisata ing Hawaii, lan carane bakal dipasarake.

HTA ngetokake Request for Proposal (RFP) kanggo pasar Amerika Serikat tanggal 15 April Dhaptar finalis ditemtokake, lan presentasi digawe menyang panitia evaluasi sing kalebu HTA, komunitas, lan pimpinan industri.

Malah pratelan Babagan kanggo Otoritas Pariwisata Hawaii wis diganti nggambarake verbiage asli Hawaii sing nyatakake:

Otoritas Pariwisata Hawai'i minangka lembaga negara sing tanggung jawab kanggo ngatur pariwisata sacara holistik kanthi cara sing lestari konsisten karo kepinginan masyarakat, tujuan ekonomi, nilai budaya, pengawetan sumber daya alam, lan kabutuhan industri pengunjung. HTA dianggo karo masyarakat lan industri kanggo Ngomah Ku`u – ngrawat omah kita sing ditresnani

The Council for Native Hawaiian Advancement (CNHA) karep;

Sadawane taun, kita ngrayakake lan ngelingi ali'i kita lan kepiye urip lan karya sing ditindakake terus mengaruhi komunitas kita.

Tindakake bebarengan karo kita njelajah warisane ali'i ing saindhenging pae ʻāina.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...