Kabar Kawat

Tuwa Sehat ing Panggonan Liwat Kecerdasan Buatan lan Kesehatan Digital

ditulis dening editor

Connect America LLC dina iki ngumumake peluncuran Connect America Home ™ - platform kesehatan lan safety digital generasi sabanjure, AI-aktif sing nyedhiyakake pemantauan sing aman, ora intrusif, terus-terusan kanthi dhukungan darurat lan non-darurat kanggo mbantu populasi sing tuwa lan rawan urip. kanthi aman, mandiri, lan apik ing omah. Solusi pisanan iki nggabungake - dadi platform siji - inovasi ing layanan tanggap darurat pribadi (PERS) lan pemantauan pasien jarak jauh (RPM) kanthi suite layanan dhukungan, kalebu pitulungan kesehatan virtual sing aktif AI lan Penentu Sosial Dhukungan Kesehatan (SDoH).

Platform terintegrasi kalebu data lan analitik sing kuat sing mbantu ngerti owah-owahan kritis ing kesehatan, kegiatan, lan mobilitas individu, supaya bisa nggawe keputusan klinis sing luwih ngerti, intervensi sing luwih cerdas, lan luwih sithik kedadeyan ala. Asil kasebut minangka asil sing luwih apik, biaya perawatan sing luwih murah lan kualitas urip sing luwih dawa. Suite teknologi inovatif diluncurake ing merek anyar, Connect America Home (CA Home), negesake komitmen perusahaan kanggo ngowahi cara wong diwasa lan populasi sing rentan kanthi umur kanthi misi dadi "Cara Kesehatan lan Sambungan Omah."

CA Home nggambarake lompatan sing luar biasa kanggo ngatasi kerentanan fisik, emosional, lan sosial sing rumit sing ndadekake wong tuwa luwih angel tetep mandiri. CA Home ora mung mbantu nambah akses menyang perawatan lan kualitas urip, nanging uga mbantu para pembayar lan panyedhiya transisi perawatan menyang setelan ing omah kanthi biaya sing luwih murah kanthi nyedhiyakake data lan wawasan sing rinci sing menehi informasi babagan nggawe keputusan sing luwih cerdas lan ngowahi cara perawatan diwenehake.

"Penting banget yen kita narik kabeh pengungkit supaya saben wong - preduli umur, penghasilan utawa kemampuan - duwe kesempatan kanggo umur kanthi apik. Nindakake iki ora mung entuk manfaat kanggo individu sing beresiko, nanging uga nggawe nilai sing luar biasa kanggo sistem kesehatan sacara sakabehe, "ujare Janet Dillione, Chief Executive Officer, Connect America. "Mulane kita nyepetake inovasi, nggunakake keandalan sing wis kabukten, kanggo mbangun platform generasi sabanjure kanggo nambah pangiriman perawatan ing omah lan menehi katentreman atine kanggo wong tuwa, populasi sing rawan, lan para pengasuh."

Liwat Connect America kang 24/7 concierge call center lan layanan hub, lan magepokan karo partners care, CA Home uga mbantu nyambungake individu kanggo layanan non-darurat sing bisa ngatasi masalah kritis kayata insecurity pangan, transportasi lan sosial isolasi. Solusi kasebut nampilake integrasi swara karo asisten kesehatan virtual ing omah lan nawakake macem-macem piranti saka jam tangan lan liontin nganti manset tekanan getih lan oksimeter pulsa kanggo nyukupi kabutuhan unik populasi iki, tanpa preduli saka umur, kemampuan teknologi, utawa ketajaman medis. .

Kanthi nggabungake teknologi inovatif lan solusi lan layanan sing unggul, Sambungake Amerika terus ngowahi pangiriman perawatan kanthi platform kesehatan lan safety digital, lan perusahaan nemtokake maneh apa tegese umur kanthi anggun lan mandiri kanthi kamulyan ing omah.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar