Airport Warta cepet Inggris

Kolega Heathrow mbintangi seri BBC 1 sing anyar

Bengi iki (Senin 9 Mei), bandara paling sibuk ing Inggris bakal bali menyang layar TV, dibintangi ing seri BBC 1 sing anyar - 'Bandara: Mbalik ing Langit'.

BBC1 diwenehi akses menyang film ing Heathrow amarga bandara wiwit ndeleng lelungan internasional dibukak maneh ing pungkasan taun 2021, mung kanggo watesan sing bakal diluncurake maneh nalika Varian Omicron diluncurake sadurunge Natal. Seri kasebut bakal nuduhake carane Heathrow ngatasi owah-owahan dadakan ing watesan, lan cara kerjane kanggo mbukak maneh lelungan ing awal 2022. Momen penting sing ditampilake ing seri kasebut kalebu mbukak maneh lelungan menyang Australia, Virgin Atlantic lan British Airways dual take-off kanggo menehi tandha. mbukak maneh UK- lelungan AS, lan liburan Natal.

Seri kasebut bakal ngetutake kolega saka saindenging Heathrow kalebu Bagasi, Layanan Penumpang, Operasi Airside, NATS, macem-macem maskapai lan restoran Terminal 2 anyar, Shan Shui.

Presenter, Jeremy Spake, uga wawancara karo Kepala Eksekutif Heathrow, John Holland-Kaye sajrone seri kasebut, kalebu macem-macem topik saka kelestarian nganti pemulihan industri.

Kepala Eksekutif Heathrow, John Holland-Kaye, ngandika: "Pancen apik banget kanggo melu ing seri iki, direkam ing wektu sing nyenengake kanggo Heathrow lan mitra kita. Kaya kita bisa ndeleng cahya ing mburi trowongan, Omicron nyerang kanggo nyedhiyani kahanan sing durung mesthi anyar ing pungkasan rong taun banget tantangan. Acara kasebut menehi wawasan sing apik babagan cara kanca-kancane Team Heathrow nanggapi pambukaan maneh wates, penumpang bali lan liburan Natal kanthi latar mburi Omicron lan keterbatasan sumber daya.

Iku kesenengan kanggo welcome Jeremy ing bandara lan muga-muga dheweke seneng ketemu kolega lan penumpang sing apik banget. Minangka mantan kolega Heathrow, dheweke menehi tampilan unik babagan kemampuan bandara kanggo nanggepi lan adaptasi karo krisis apa wae.

Presenter, Jeremy Spake, ngandika: "Nalika Covid wis ngrusak industri penerbangan kanthi global, iki uga menehi kesempatan pertama sajrone luwih saka 20 taun kanggo negesake standar sing dhuwur, kualitas layanan sing luar biasa lan sing paling penting menehi kesempatan kanggo mencet tombol reset, kanthi janji janji. lan luwih ngirimake menyang pelanggan sing kepengin nyambung maneh karo wong liya kanthi adhep-adhepan. Aku seneng bali ing Heathrow lan mesthi BBC One!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...