Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Hertz jeneng Wakil Presiden Eksekutif lan Penasihat Umum anyar

Hertz Ngumumake Colleen Batcheler minangka Penasihat Umum Anyar
Colleen Batcheler, Wakil Presiden Eksekutif Hertz, Penasihat Umum lan Sekretaris
ditulis dening Harry Johnson

Hertz dina iki ngumumake yen Colleen Batcheler bakal gabung karo perusahaan kasebut minangka wakil presiden eksekutif, penasihat umum lan sekretaris, efektif 20 Mei. Batcheler bakal mimpin pemerintahan global kanggo Hertz, sing nyakup urusan hukum, kepatuhan lan pamrentah. Janjian Batcheler bakal ngetutake pensiun Dave Galainena, sing wis dadi wakil presiden eksekutif, penasihat umum lan sekretaris sajrone telung taun kepungkur lan wis praktek hukum meh 40 taun. Dave bakal terus karo perusahaan liwat 30. Juni kanggo nggampangake transisi.

"Kita bungah yen Colleen gabung karo tim kepemimpinan kita ing wektu kesempatan sing cukup kanggo Hertz kanggo melu para pelanggan lan mimpin industri ing masa depan mobilitas lan lelungan," ujare. hertz CEO Stephen Scherr. "Pemikiran strategis lan pengalaman jero Colleen karo merek konsumen sing nggegirisi bakal nggawe Hertz luwih apik kanggo ngetrapake prioritas utama elektrifikasi, mobilitas bareng lan menehi pengalaman pelanggan digital-first."

"Aku uga pengin ngucapake salam marang Dave babagan pensiun lan matur nuwun kanggo akeh kontribusi marang Hertz, sing kalebu mbantu perusahaan ngrampungake restrukturisasi sing sukses ing taun kepungkur lan nggawe dhasar sing kuat kanggo masa depan," ujare Scherr.

Batcheler duwe pengalaman luwih saka 15 taun minangka penasihat umum lan pimpinan senior sing berorientasi bisnis lan pengalaman luwih saka 20 taun menehi saran marang perusahaan umum. Wiwit 2009, Colleen wis njabat minangka wakil presiden eksekutif, penasihat umum lan sekretaris perusahaan ing Conagra Brands, Inc., salah sawijining perusahaan panganan merek terkemuka ing Amerika Utara, ing ngendi dheweke wis ngenteni 16 taun kepungkur, ngawasi kabeh urusan hukum lan pemerintahan kanggo perusahaan kasebut. . Sadurunge gabung karo Conagra, Batcheler dadi wakil presiden lan sekretaris perusahaan ing Albertson's, Inc., penasihat asosiasi karo The Cleveland Clinic Foundation lan asosiasi karo firma hukum Jones Day.

"Aku seneng gabung karo Hertz ing wektu sing penting kanggo perusahaan," ujare Batcheler. "Fokus strategis lan investasi perusahaan ing masa depan mobilitas menehi kesempatan sing nyenengake lan aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo pimpinan ing Hertz lan kabeh anggota tim sing duwe bakat ing saindenging jagad supaya bisa maju bisnis."

Colleen dadi wali saka Sekolah Latin Chicago lan dadi wali emeritus saka Case Western Reserve University. Dheweke entuk gelar BA, ing ilmu politik saka State University of New York College ing Fredonia, lan JD saka Case Western Reserve School of Law.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar