Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts Pariwisata News Wire Plancongan USA

Hilton Orlando jeneng Manager Hotel anyar

Hilton Orlando jeneng Manager Hotel anyar
Hilton Orlando jeneng Manager Hotel anyar
ditulis dening Harry Johnson

Hilton Orlando dina iki ngumumake janjian Richard Hess minangka Manajer Hotel. Ing peran iki, Hess bakal mimpin operasi liwat 1,424 kamar tamu lan suites, ngatur tim dinamis 800 anggota kanggo terus nambah pengalaman tamu ing kabeh layanan hotel. 

"Keahlian Richard ing macem-macem aspèk manajemen, bebarengan karo kawruh lan passion kanggo standar Hilton layanan sampurna posisi wong kanggo mimpin operasi hotel kita" ngandika Chris Mueller, General Manager Hilton Orlando. "Dheweke minangka aset sing larang regane kanggo tim lan kita nampa pendekatan anyar kanggo layanan tamu lan kepemimpinan kanthi bungah nalika kita ngupayakake keunggulan sing terus-terusan." 

Richard Hess minangka profesional industri perhotelan sing wis kabukten, kanthi pengalaman luwih saka 15 taun ing kantor ngarep, housekeeping, lan operasi kamar uga manajemen spa lan panganan lan minuman. Hess gabung karo Hilton ing 2009, miwiti karir perhotelan ing Hilton Fort Lauderdale Beach ing ngendi dheweke dadi Asisten Direktur Housekeeping, Asisten Direktur Operasi Kantor Ngarep lan Manajer Pangan lan Minuman kanggo resort mewah 374 kamar. Nganggo macem-macem keahliane, Hess paling anyar dadi Direktur Operasi Kantor Ngarep lan Direktur Kamar ing Waldorf Astoria Boca Raton Resort & Club lan Waldorf Astoria Boca Beach Club sing misuwur ing Florida Selatan. 

Sadurunge gabung karo Hilton Orlando, Hess dadi Direktur Operasi lan Manajer Hotel kanggo Waldorf Astoria Chicago - resort mewah AAA 215 Diamond lan Forbes 5 Star kanthi 4 kamar. Ing peran iki, dheweke mbantu mbukak maneh pasca-pandemi properti, ngatur renovasi lobi, bar, restoran, lan kamar $ 11 yuta, lan mimpin luwih saka 250 anggota tim lan manajer kanggo nggayuh lan ngluwihi target ing bathi lan pengalaman tamu. .  

Wong asli Florida Kidul, Hess minangka lulusan Universitas Atlantik Florida ing ngendi dheweke entuk gelar sarjana ing administrasi bisnis kanthi konsentrasi ing perhotelan lan pariwisata.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...