Ho Ho Tahan - Perlu Rencana NYE? 

nyeve
gambar duweni Markéta Klimešová saka Pixabay
ditulis dening Linda Hohnholz

Musim liburan wis teka, lan ing tengah-tengah kesibukan liburan, gampang nglirwakake rencana Eve Taun Anyar.

<

Uga, ora katon luwih, kaya ora katon, amarga restoran lan pengalaman sing misuwur ing San Francisco lan liya-liyane ditawakake bantuan ing 2024!  

Napa Valley Wine Train | eTurboNews | eTN

Sepur Anggur Lembah Napa

1275 McKinstry St, Napa, CA 94559

31 Desember, 9:45 am - 4:30 pm

Ngrameke Eve Taun Anyar kanthi gaya ing sepur Legacy Napa Valley Wine Train. Miwiti perjalanan kuliner sing paling apik kanthi ngicipi anggur sing apik, sajian gourmet 3-mesthi, lan pesta anggur 2 jam ing Grgich Hills Estate, ngetung nganti tekan tengah wengi ing Paris. Kesenengan ora mungkasi ana, terus pesta karo nari ing mobil mbukak ing dalan bali menyang stasiun.

Roti panggang kanggo urip, sejarah, lan nikmati wektu nalika bab 2023 ditutup, lan goleki taun ngarep sing nyenengake. Aja kantun kasempatan kanggo muni Taun Anyar ing jantung negara anggur, ngendi kemewahan, libations, lan ngguyu tabrakan kanggo prayaan iso lali!

Klebu:

  • 1 gelas anggur sambutan
  • 3-mesthi gourmet sarapan lan nedha awan
  • 2 jam pesta anggur karo cokotan cilik lan anggur ing Grgich
  • Nari ing mobil Open-Air

Jadwal:

  • 9:45 am - Check-in
  • 10:00 - Naik Sepur
  • 10:15 - Sepur budhal
  • 10:50 am – 12:10 PM – Vineyard views & ngicipi ing kita Open Air Car | Napa Valley Sign kesempatan foto
  • 1:15 pm - 3:15 pm - Anggur, Appetizers, 3 pm Paris Ball Drop ing Grgich Hills Estate
  • 4:30 - Sepur bali

Reservasi: https://www.winetrain.com/daily-tours/midnight-in-paris/

ASTRA | eTurboNews | eTN

Astra ing The St. Regis San Francisco

125 3rd St, San Francisco, CA 94105

Astra, The St. Regis San Francisco kang restaurant teken nawakake pengalaman nedha bengi apik karo pasugatan Amérika kepileh inspirasi dening úa mangsan freshest California wis kanggo kurban, wis hosting nedha bengi Enggal kang Eve kanggo sambutan 2024. Dadi ing atmosfer kontemporer decorated kanggo wusana, telung-mesthi menu prix fixe. bakal kalebu spesialisasi liburan digawe karo bahan-bahan lokal kayata Panggang Guinea Hen Consommé karo Quail Egg lan Mirepoix Brunoise, Dry Aged Flannery Ribeye karo Hasselback Kentang lan Wagon Wheel Keju Fondue, lan Tripple Mousse Chocolate Cake. The Art of Champagne Sabrage bakal mengeti wengi karo Ruinart Champagne. Nedha bengi $ 150 saben wong. Pasangan anggur opsional tambahan $75 saben wong. Email [email dilindhungi] gamblang tambahan.

Reservasi: bukakenBukak Tabel kanggo cadangan.

wolung TABEL | eTurboNews | eTN

Wolung Tabel dening George Chen

8 Kenneth Rexroth Pl, San Francisco, CA 94133

Nedha awan: wiwit jam 12:00; Nedha bengi: diwiwiti jam 5:00

Wolung Tabel dening George Chen, inspirasi saka gaya panedhaan shifan tsai, utawa "masakan chateau pribadi," sing ana ing ndhuwur. China Live lan diakoni minangka salah sawijining TIME Magazine World's Greatest Places, wis ngrilis reservasi nedha awan lan nedha bengi perayaan Taun Anyar ing Minggu, Desember 31, 2023.

Chef de Cuisine Floyd Nunn khusus ngatur masakan tradisional Cina sing digambarake maneh, disiapake kanthi bahan-bahan lokal lan musiman sing paling apik, ditambah karo pasangan anggur eksklusif ing kaca. nedha awan Enggal kang Eve wiwit ing $350 saben wong, lan nedha bengi Enggal kang Eve wiwit ing $400 saben wong. Nggawe Eve Enggal kang prayaan karo leladen saiki minangka lelenggahan winates kasedhiya kanggo Chinese finest dining ing sawijining Absolute finest!

Reservasi: bukaken Tok kanggo cadangan

EPIC | eTurboNews | eTN

EPIC Steak

369 The Embarcadero San Francisco, CA 94105

31 Desember · 6:00 – 1 Januari 2024 · 12:30 PST

Pengalaman nedha bengi NYE EPIC Steak kasedhiya kanggo $ 235 saben wong. Tuku tiket saiki.

Menu EPIC Steak NYE 2023:

~Ngibur~

Uni Toast~ Iberia Lardo, Aged Sherry Vinegar

Kaviar Steam Bun~ Cured Egg Custard

Kursus Pertama

~Carpaccio Daging Sapi Arang ~

Rocket Greens, Black Truffle Emulsion, Parmigiano Reggiano (Crostini)

~ Yuzu Cured Halibut Crudo ~

Lobak semangka, Meyer Lemon, Micro Basil, Agromato (Kerupuk Wijen)

~Beet Tartare~

Bruleed Laura Chanel Kambing Keju, Winter Citrus, Mizuna

Sup jamur liar~

Shasta Porcinis, Bawang Putih Crispy, Busa Pecorino

Kursus Kapindho

~Wagyu Polpette~

Brandied Peppercorn Sauce, Huckleberry Compote, lenga Juniper

Udang Teluk Rebus Minyak Zaitun~

Bawang Putih- Pimenton Puree, Bawang Putih Crispy, roti negara

Risotto Truffle Putih~

Alba Truffles, Parmigiano Reggiano.

Reservasi: Tiket bisa dituku liwat link Eventbrite iki.

WATERBAR | eTurboNews | eTN

Waterbar

399 The Embarcadero, San Francisco, CA 94105

31 Desember · 7:00 – 1 Januari 2024 · 12:30 PST

Ing Waterbar, para tamu bisa ngrayakake kanthi menu multi-kursus sing regane $ 295 saben wong. Entuk tiket saiki!

Menu kasebut bakal ngemot sajian kalebu:

Landak Laut Chawanmushi

Scallop lan Butternut Squash Rotolo

Wagyu Tartlet

Turbot a la Muniere UTAWA Ahi Tuna lan Kabocha Squash Mille Feuille

NY Strip UTAWA Lamb Cordon Bleu

Pilihan Desserts

APA sing kudu dijupuk saka ARTIKEL INI:

  • Embark on the ultimate culinary journey with a tasting of iconic wines, a 3-course gourmet meal, and a 2-hour winery party at Grgich Hills Estate, counting down to the midnight ball drop in Paris.
  • Served in a contemporary atmosphere decorated for the occasion, a three-course prix fixe menu will include holiday specialties created with locally sourced ingredients such as Roasted Guinea Hen Consommé with Quail Egg and Mirepoix Brunoise, Dry Aged Flannery Ribeye with Hasselback Potato and Wagon Wheel Cheese Fondue, and Tripple Mousse Chocolate Cake.
  • Don't miss a chance to ring in the New Year in the heart of wine country, where luxury, libations, and laughter collide for an unforgettable celebration.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...