Warta cepet USA

Holiday Inn Club Vacations ngluncurake Program Tamu Kehormatan

Holiday Inn Club Vacations Incorporated, perusahaan kepemilikan liburan nasional, dina iki ngumumake peluncuran Tamu Kehormatan, program sing nyedhiyakake tetep resort gratis kanggo militer aktif, para veteran lan kulawargane. Magepokan karo peluncuran Guest of Honor, Holiday Inn Club Vacations ngenalake kemitraan karo Vacations for Vets, program sing dikelola dening Ing pakurmatan saka Pasukan Kita (IHOOT), organisasi nirlaba sing nggarap merek perhotelan kanggo nyediakake penginapan gratis kanggo militer lan veteran sing aktif tugas.

Wiwit akhir minggu Memorial Day, sangang anggota militèr lan kulawargané bakal seneng nginep seminggu ing sawetara properti Holiday Inn Club Vacations sing ana ing AS, kalebu Orange Lake Resort ing Orlando, Florida; Desert Club Resort ing Las Vegas, Nevada; Villages Resort ing Lake Palestine ing Flint, Texas; lan Oak n' Spruce Resort ing Berkshires ing South Lee, Massachusetts. Kanggo miwiti program iki, Holiday Inn Club Vacations nyumbang luwih saka 10 yuta poin Club. Maju terus, Perusahaan bakal terus nyedhiyakake tetep gratis kanggo anggota militer kanthi ngumpulake poin sumbangan saka anggota Holiday Inn Club.

"Ing Holiday Inn Club Vacations, kita percaya yen lelungan ora mung nggawe kulawarga luwih cedhak, nanging uga nguatake ikatan. Anggota militèr sing wani, bebarengan karo kulawarga sing darmabakti sing njupuk peran penting kanggo tresna lan ndhukung anggota layanan, luwih pantes tinimbang sapa wae, "ujare John Staten, Presiden lan Chief Operating Officer ing Holiday Inn Club Vacations Incorporated. "Anggota Klub kita ngerti manfaat sing ora bisa diukur saka lelungan bebarengan, mula kita yakin bakal nampa program anyar sing apik iki kanthi tangan terbuka."

"Kanggo wong lanang lan wadon sing ora duwe pamrih sing ngabdi ing negara kita, liburan luwih akeh tinimbang kesempatan kanggo santai karo kanca lan kulawarga. Iki minangka kesempatan kanggo waras nalika dheweke bali menyang urip sipil, bebarengan karo wektu kanggo nyambung maneh karo wong sing ditresnani, "ujare Philip Strambler, Pendhiri lan Kepala Eksekutif IHOOT. "Kita ngucapke matur nuwun kanggo kemitraan karo Holiday Inn Club Vacations, amarga ngidini tim kita nggawa pengalaman sing bisa ngowahi urip iki kanggo luwih akeh anggota militer kita."

Kanggo nginep liwat Vacations for Vets, anggota militèr lan veteran sing aktif kudu ngunjungi ihoot.org. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Holiday Inn Club Vacations lan jaringan resorts, riko holidayinnclub.com.

Babagan Holiday Inn Club Vacations Incorporated 
Nyakup 28 resort, 7,900 vila ing 14 negara bagian AS lan luwih saka 365,000 pamilik timeshare, Holiday Inn Club Vacations Incorporated minangka perusahaan resort, real estate lan lelungan kanthi misi dadi merek sing paling disenengi ing lelungan kulawarga kanthi ngirim rencana sing gampang. , pengalaman vacation paweling sing nguatake kulawarga.

Adhedhasar ing Orlando, Fla., Perusahaan wis dadi pimpinan ing industri kepemilikan liburan wiwit 1982, nalika diadegake dening Holiday Inn.® ngedegaken Kemmons Wilson karo Opening property kapal penggedhe Company, Holiday Inn Club Vacations® ing Orange Lake Resort jejere Orlando Walt Disney World® Resort.

Saiki, portofolio resort Holiday Inn Club Vacations nyebar ing Amerika Serikat. Saindhenging sajarah, Company wis maintained nilai kulawarga inti bener kanggo kepemilikan mayoritas dening kulawarga Wilson, nalika agresif nguber wutah, ngowahi model engagement anggota lan mbangun tim industri-leading hasrat babagan pengalaman tamu.

Tentang In Honor of Our Troops (IHOOT)
In Honor of Our Troops (IHOOT) minangka amal nirlaba 501c3 sing diadegake luwih saka 20 taun kepungkur ing Pusat Medis Tentara Walter Reed nalika wong-wong sing tatu serius wiwit tekan perawatan ing kana. Nalika Philip Strambler, Petugas USMC jaman Vietnam, njabat minangka Direktur pusat medis, dheweke langsung ngerti kepiye transisi sing angel lan nglarani saka urip militer bali menyang urip sipil, utamane kanggo wong sing cacat permanen. . Kanggo ngatasi kabutuhan kasebut, dheweke ngembangake IHOOT lan program Vacations for Vets.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar