Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Pelayaran USA

CEO Holland America: Amerika saiki bisa lelayaran saka pelabuhan manca tanpa wedi ditolak mlebu menyang omah

CEO Holland America: Amerika saiki bisa lelayaran saka pelabuhan manca tanpa wedi ditolak mlebu menyang omah
Gus Antorcha, presiden, Holland America Line
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Gus Antorcha, presiden, Holland America Line, nerbitake pratelan ing ngisor iki dina iki kanggo nanggepi woro-woro pamrentah AS manawa syarat tes pre-departure wajib kanggo lelungan udara mlebu menyang Amerika Serikat bakal dicabut ing 12 Juni.

Penumpang maskapai sing mlebu ing Amerika Serikat wis diwajibake wiwit awal 2021 kanggo nuduhake bukti tes COVID-19 negatif kanggo mlebu ing negara kasebut, kanthi non-warga negara kudu nuduhake bukti vaksinasi saliyane asil tes negatif.

"Pengumuman sing dikarepake manawa CDC bakal mungkasi syarat tes COVID-19 negatif kanggo Amerika mlebu maneh ing Amerika Serikat minangka langkah penting kanggo bali menyang kabeh lelungan global, kalebu pelayaran. Owah-owahan kasebut tegese manawa para wisatawan AS bisa ngupayakake pelayaran Holland America Line saka pelabuhan ing Eropa, Kanada, lan Australia tanpa kuwatir yen ora bisa mlebu menyang omah.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...