Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Luxury News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Holland America Line jeneng Wakil Presiden Pemasaran anyar

Holland America Line jeneng Wakil Presiden Pemasaran anyar
Holland America Line jeneng Wakil Presiden Pemasaran anyar
ditulis dening Harry Johnson

Minangka wakil presiden marketing lan e-commerce, Cole bakal nggunakake kawruh gedhe babagan marketing digital kanggo makarya kanthi rapet karo tim ing kabeh area organisasi kanggo nyaring fokus strategis Holland America Line lan nambah pengalaman konsumen.

Holland America Line nutul keahlian digital saka Kacy Cole, jeneng dheweke wakil presiden anyar saka cruise line marketing lan e-commerce. Cole teka ing industri pelayaran kanthi pengalaman global luwih saka 20 taun kanggo fungsi pemasaran utama, ngleksanakake transformasi digital lan nggabungake pemasaran merek lan kinerja bebarengan kanggo ngasilake wutah. Dheweke bakal laporan menyang Beth Bodensteiner, pimpinan komersial Holland America Line.

Holland America Line Jeneng Kacy Cole Wakil Presiden Pemasaran & E-commerce

Minangka wakil presiden marketing lan e-commerce, Cole bakal nggunakake kawruh babagan marketing digital kanggo kerja bareng karo tim ing kabeh area organisasi kanggo nyaring. Baris Holland Americafokus strategis lan nambah pengalaman konsumen. Cole bakal nggawe strategi sing luwih apik kanggo kabeh saka marketing full-funnel ing kabeh tahapan proses pesenan lan konten bermerek kanggo inisiatif layanan tamu lan inovasi lan integrasi ing saluran sing diduweni perusahaan. Kanthi fokus obsesif ing pelanggan, Cole bakal ngembangake solusi digital sing paling apik kanggo pengalaman tamu ing kabeh titik kontak merek.

“Kacy melu Baris Holland America kanthi reputasi sing nggumunake minangka pimpinan pemasaran sing duwe pengaruh, lan keahliane bakal nulungi merek kita supaya luwih jelas nemtokake posisi kita minangka salah sawijining jalur pelayaran utama ing donya," ujare Gus Antorcha, presiden Holland America Line. "We welcome Kacy menyang tim Holland America Line lan ngarep-arep bisa kerja bareng kanggo ngasah strategi pemasaran kita."

Sadurunge gabung karo Holland America Line, Cole dadi wakil presiden senior marketing ing platform digital LTK (sadurunge Rewardstyle + Liketoknow.it) ing ngendi dheweke tanggung jawab kanggo fungsi pemasaran global. Sajrone kariré, Cole kerja ing macem-macem peran kanggo nambah tanggung jawab ing marketing terpadu, e-commerce lan marketing konsumen kanggo perusahaan kalebu T-Mobile, Butter London lan Tommy Bahama.

Cole nduweni gelar master ing bisnis internasional saka Thunderbird School of Global Management. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...