Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Walanda News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Holland America Line nyiapake upacara penamaan Mei ing Rotterdam

Holland America Line nyiapake upacara penamaan Mei ing Rotterdam
Holland America Line nyiapake upacara penamaan Mei ing Rotterdam
ditulis dening Harry Johnson

Holland America Line mengeti ulang tahun ke-149 dina iki amarga nyedhaki tonggak sejarah kaping 150 taun ngarep. Kanggo menehi tandha acara kasebut, dina kasebut bakal dirayakake ing papan kanthi panganan cuci mulut sing apik, roti panggang sampanye khusus lan pesta kanggo tamu lan anggota tim.

Saliyane mengeti 149th, garis pelayaran bakal nerusake perayaan nganti awal Juni kanthi miwiti maneh Noordam (24 April), Oosterdam (8 Mei), Zaandam (12 Mei) lan Westerdam (12 Juni) - nggawa kabeh armada 11 kapal bali menyang layanan - uga upacara penamaan resmi kanggo Rotterdam, sing bakal dianakake tanggal 30 Mei ing Rotterdam, Walanda. Ing 2022, Holland America Line uga mengeti 75 taun eksplorasi Alaska. 

"As Baris Holland America luwih cedhak karo ulang taun kaping 150 saka pendiri kita, sawetara taun kepungkur wis nuduhake pentinge ngrayakake tonggak sejarah kita, "ujare Gus Antorcha, presiden Holland America Line. "April iki minangka wulan penting karo Holland America Line mimpin bali menyang pelayaran Kanada, miwiti maneh Noordam lan mengeti kita ngadeg lan lelungan menyang Alaska. Kita matur nuwun kanggo pindhah ing dalan sing positif, ora mung minangka merek, nanging minangka industri.

Jeneng Resmi Rotterdam ing Rotterdam  

Kapal paling anyar saka Holland America Line, Rotterdam, dikirim ing Juli 2021, nanging upacara penamaan resmi bakal dianakake tanggal 30 Mei. Putri Margriet saka Walanda bakal dadi ibu baptis kapal, nindakake tradisi sing diwiwiti ing taun 1920-an.

Rotterdam bakal mangkat saka Amsterdam, Walanda, 29 Mei ing pelayaran "Rotterdam Naming Celebration" pitung dina sing njelajah lanskap Norwegia sing apik banget. Nalika kapal tekan ing Rotterdam 30 Mei, upacara pribadi bakal dianakake kanggo tamu undangan sing bakal disiarake ing saindenging kapal. 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar