Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet

Holland America Line's Oosterdam Back to Cruising 

 Holland America Line nampani kapal kaping sanga bali menyang layanan dina Minggu, 8 Mei, nalika Oosterdam miwiti tamu ing Trieste (Venice), Italia, kanggo pisanan wiwit jeda industri wiwit ing 2020 amarga pandemi COVID-19. Kapal kasebut mangkat kanthi pelayaran "Tanah Suci lan Kerajaan Kuno" 12 dina sing kalebu sewengi ing Haifa, Israel, lan pelabuhan tambahan ing Israel lan Yunani.

Kanggo mèngeti acara kasebut, Holland America Line nganakake upacara motong pita ing terminal kanggo mbukak embarkasi, dirawuhi dening kapten kapal lan perwira senior, kanthi surak-surak umbul-umbul saka anggota tim sing antri kanggo nyalami tamu nalika munggah ing kapal.

"Tim kita kerja keras kanggo nyiapake kapal kanggo bali menyang layanan, lan mesem nalika ndeleng tamu kita mlaku munggah ing gang sing sepisanan banget tulus lan tulus," ujare Gus Antorcha, presiden Holland America Line. "Saben kapal bali menyang njelajah tegese luwih akeh anggota tim bali menyang segara, lan kita ngarep-arep yen diwiwiti maneh wulan ngarep."

Wiwit Holland America Line miwiti maneh pelayaran ing Juli 2021, Eurodam, Koningsdam, Nieuw Amsterdam, Nieuw Statendam, Noordam, Rotterdam lan Zuiderdam wis bali menyang layanan pelayaran ing Alaska, Karibia, Eropa, Meksiko, Pesisir California lan Pasifik Kidul. Volendam saiki ana ing sangisore piagam pamaréntah Walanda, dipanggonke bebarengan ing Rotterdam kanggo nampung pengungsi Ukrainia.

Sawise layaran pisanan bali ing layanan, Oosterdam bakal nglampahi mangsa panas ing Mediterania, nawakake pitu- kanggo 19 dina itineraries roundtrip saka Trieste (Venice), lan antarane Trieste lan Piraeus (Atenas), Yunani; Civitavecchia (Roma), Italia; utawa Barcelona, ​​Spanyol. Kapal kasebut bakal njelajah kabeh wilayah kanthi pelabuhan ing Spanyol, Prancis, Italia, Yunani, Turki, Israel, Montenegro, Kroasia, Albania lan Malta.

Sawisé mangsa Mediterania, Oosterdam mangkat ing nyebrang transatlantik menyang Benteng Lauderdale, Florida, sadurunge ngliwati Terusan Panama lan mudhun ing pesisir kulon Amérika Kidul kanggo posisi kanggo mangsa pelayaran ing saubengé ujung bawana antarane San Antonio (Santiago). ), Chili, lan Buenos Aires, Argentina. Itinerary 14 dina bakal lelungan menyang pelabuhan ing Chili lan Argentina, kalebu Kapuloan Falkland sing diidam-idam, bebarengan karo njelajah ing Selat Magellan, Glacier Alley lan Cape Horn. Telung itineraries 22 dina nambah patang dina paweling pemandangan apik ing Antartika. 

Holland America Line bakal ngrampungake maneh kapal sing isih ana ing armada nganti Juni karo Zaandam (12 Mei ing Fort Lauderdale) lan Westerdam (12 Juni ing Seattle, Washington).

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Holland America Line, konsultasi karo penasihat perjalanan, hubungi 1-877-SAIL HAL (877-724-5425) utawa bukak hollandamerica.com.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • שלום לכם אני מחפש קרוז לדרום אמריקה איתכם בחודש דצמבר 2022

Share to...