Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Japan News wong Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

HondaJet paling akeh dikirim pesawat ing kelas kanggo limang taun berturut-turut

HondaJet paling akeh dikirim pesawat ing kelas kanggo limang taun berturut-turut
HondaJet Elite S Kab
ditulis dening Harry Johnson

Honda Aircraft Company ngumumake dina iki yen ing taun 2021, HondaJet minangka pesawat paling akeh dikirim ing kelase kanggo taun kaping lima berturut-turut, adhedhasar data sing diwenehake dening General Aviation Manufacturers Association (GAMA). Sajrone 2021, Honda Aircraft Company ngirim 37 pesawat menyang pelanggan ing saindenging jagad.

"Aku ngasorake lan ngajeni yen HondaJet Kab terus dipilih dening pemilik lan operator nalika ngembangake armada global," ujare Presiden lan CEO Honda Aircraft Company Michimasa Fujino. "Dadi pesawat paling laris ing kelas kita sajrone limang taun berturut-turut minangka refleksi saka komitmen tim Honda Aircraft kanggo menehi pelanggan produk kanthi kinerja, kualitas, lan kadewasan sing paling dhuwur minangka pimpinan ing industri penerbangan. Kita bakal terus nggawa nilai anyar kanggo industri lan nyedhiyakake layanan lan dhukungan sing unggul kanggo para pelanggan.

Honda Aircraft Company ngrayakake sawetara tonggak sejarah, kalebu pangiriman 200th HondaJet ing pungkasan Desember. Ing donya HondaJet Kab armada uga ngluwihi 100,000 jam penerbangan ing Januari.

Tambahan, FAA bubar dianugerahi Honda Aircraft Company karo "Diamond level AMT juragan penghargaan," tingkat paling dhuwur ing program William (Bill) O'Brien Aviation Maintenance Technician Awards, minangka pengakuan saka skill lan profesionalisme teknisi pangopènan Honda Aircraft. Wiwit wiwitan kiriman HondaJet menyang pelanggan ing Desember 2015, Honda Aircraft Company wis mimpin industri penerbangan kanthi inovasi lan teknologi, nalika nggawa standar layanan lan dhukungan sing padha kanggo saben pelanggan. HondaJet uga terus nduduhake keandalan pengiriman sing unggul ing industri.

Sajrone 2021, Honda Aircraft Company nerusake pembangunan kanthi rong pengumuman utama: ing HondaJet Elite S Kab, diajeni karo "Top Flight Award" minangka jet bisnis anyar paling apik saka Aviation International News, lan HondaJet 2600 Concept, proposal Honda Aircraft kanggo generasi sabanjure jet bisnis. Sauntara kuwi, kehadiran global HondaJet luwih tambah nalika nampa sertifikasi jinis Thailand, sing menehi 14 negara kanthi sertifikasi HondaJet. Jejak penjualan lan layanan Honda Aircraft Company saiki wis nyebar ing Amerika Utara, Eropa, Amerika Latin, Asia Tenggara, China, Timur Tengah, India, Jepang lan Rusia.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar