Honduras nggodho pengunjung internasional kanthi kampanye pariwisata anyar

0a1a-48
0a1a-48
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Institut Pariwisata Honduras ngumumake dina iki kampanye pariwara paling anyar sing nuduhake macem-macem negara lan kabeh sing ditawakake turis internasional. Nampilake video rong menit sing nggawa lelungan menyang harta karun sing paling apik ing Honduras, kampanye digital bakal nambah kesadaran merek lan ndhidhik calon lelungan saka akeh pengalaman kurasi sing bisa ditemokake ing negara kasebut.

Aset sing paling penting ing kampanye kasebut, video sing dirayakake lan disunting dening agensi Saatchi & Saatchi, nderek wong enom sing jenenge Henry sing asale ngunjungi Honduras kanggo nyelam ing Teluk Bay sing misuwur ing negara kasebut. Mitra nyilem banjur ngenalake dheweke menyang guwa Honduras lan Henry miwiti lelungan tanpa mandheg ing saindenging negara, amarga ngerti mesthi ana liyane sing bisa ditemokake. Dheweke ngunjungi landmark sing paling apik ing negara kasebut lan ketemu warga lokal sing sambutan sing banjur ngenalake dheweke menyang tujuan Honduran sabanjure. Wiwit ngrasakake kopi sing anyar, Honduran nandur kopi ing Marcala lan tur ngrusak Reruntuhan Copán, nganti zipline liwat La Campa lan birdwatching ing Cagar Biosfer Plátano Río, Henry nyoba ngrampungake kabeh. Pungkasan, sawise numpak pesawat kasebut bali menyang omah lan wiwitane dheweke kepenak yen dheweke wis nggoleki kabeh Honduras, pramugari ngelingake marang Henry yen ana liyane sing kudu dideleng. Dheweke mutusake tetep ing Honduras kanggo ngalamati kanthi tliti, mula judhul kampanye "Sampeyan Ora Bisa Ninggalake Honduras Tanpa Ngerti Honduras."

"Kampanye paling anyar kita dirancang kanggo nampilake Honduras global kanthi kaendahan lan kamulyan. Negara kita duwe pengalaman asli ing saben pojok, lan video iki nyedhiyakake tampilan visual babagan keajaiban sing ora dingerteni sing nunggu para pelancong, "ujare Menteri-Direktur Institut Pariwisata Honduras, Emilio Silvestri. "Kita yakin manawa liwat kampanye iki, kita bakal terus ngukur sektor pariwisata Honduras, nggawe kita adoh saka tujuan liyane."

Kampanye pariwisata anyar bakal diluncurake kanthi digital liwat media sosial lan liwat upaya hubungan masarakat, target penonton ing Amerika Utara, Amerika Tengah lan pasar-pasar pilihan Eropa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Kepala editor Tugas yaiku Oleg Siziakov