Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Tujuan Hiburan fashion gourmet Health Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury music News wong Resorts Pernikahan Romantis Keslametan Blanja Parks tema Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan

Honolulu kanggo Nice: tujuan break kutha paling diremehake ing donya

Honolulu kanggo Nice: tujuan break kutha paling diremehake ing donya
Rhodes, Yunani
ditulis dening Harry Johnson

Yen sampeyan nggoleki panggonan sing rada adoh saka dalan sing diantemi, ing ngendi lelungan kutha sing paling diremehake ing donya?

Nalika turis mikir babagan perjalanan kutha manca, tujuan sing padha bisa uga ana ing pikiran: Paris, Milan, London, New York City lan liya-liyane…

Lan ana akeh alasan sing apik, amarga tujuan sing misuwur iki nawakake pengalaman budaya, restoran, blanja lan wisata sing luar biasa.

Nanging yen sampeyan nggoleki panggonan sing rada adoh saka dalan sing diantemi, ing ngendi lelungan kutha sing paling diremehake ing donya?

Pakar industri lelungan nliti 100 kutha sing paling kerep dibukak ing donya lan menehi peringkat adhedhasar persentase paling dhuwur saka atraksi bintang lima nganti rasio pengunjung sing paling murah, kanggo mbukak tujuan istirahat kutha sing paling diremehake ing donya.

10 tujuan istirahat kutha sing paling diremehake ing donya

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

  1. Rhodes, Yunani – Intl. Rawuh – 2.41M, Sing Bisa Dilakoni – 327, Jumlah Sing Bisa Dilakoni Bintang 5 – 124, % Sing Bisa Dilakoni 5 Bintang – 38, Skor Sakabèhé /10 – 8.95
  2. Marrakesh, Maroko - Intl. Rawuh – 3.2MT Sing Kudu Dilakoni – 3375, Jumlah Bintang 5 Sing Kudu Dilakoni – 1856, % 5 Bintang Sing Kudu Dilakoni – 55, Skor Sakabèhé /10 – 8.74
  3. Porto, Portugal - Intl. Rawuh - 2.49M, Sing Bisa Dilakoni - 1310, Jumlah Sing Bisa Dilakoni Bintang 5 - 453, % Sing Bisa Dilakoni 5 Bintang - 36, Skor Sakabèhé / 10 - 8.75
  4. Heraklion, Yunani - Intl. Rawuh – 3.03M, Sing Bisa Dilakoni – 342, Jumlah Sing Bisa Dilakoni Bintang 5 – 164, % Sing Bisa Dilakoni 5 Bintang – 48, Skor Sakabèhé /10 – 8.53
  5. Rio de Janeiro, Brasil - Intl. Rawuh – 2.33M, Sing Bisa Dilakoni – 2547, Jumlah Sing Bisa Dilakoni Bintang 5 – 776, % Sing Bisa Dilakoni 5 Bintang – 30, Skor Sakabèhé /10 – 8.32
  6. Kraków, Polandia - Intl. Rawuh – 2.91M, Sing Bisa Dilakoni – 1517, Jumlah Sing Bisa Dilakoni 5 Bintang – 575, % Sing Bisa Dilakoni 5 Bintang – 38, Skor Sakabèhé /10 – 8.11
  7. Lima, Peru - Intl. Rawuh – 2.76M, Sing Bisa Dilakoni – 1454, Jumlah Sing Bisa Dilakoni Bintang 5 – 451, % Sing Bisa Dilakoni 5 Bintang – 31, Skor Sakabèhé /10 – 8.00
  8. Honolulu, Hawaii – Intl. Rawuh – 2.85M, Sing Bisa Dilakoni – 1503, Jumlah Sing Bisa Dilakoni Bintang 5 – 484, % Sing Bisa Dilakoni 5 Bintang – 32, Skor Sakabèhé /10 – 7.95
  9. Hurghada, Mesir - Intl. Rawuh – 3.87M, Sing Bisa Dilakoni – 1011, Jumlah Sing Bisa Dilakoni Bintang 5 – 470, % Sing Bisa Dilakoni 5 Bintang – 46, Skor Sakabèhé /10 – 7.90
  10. Nice, Prancis - Intl. Rawuh – 2.85M, Sing Bisa Dilakoni – 865, Jumlah Sing Bisa Dilakoni Bintang 5 – 269, % Sing Bisa Dilakoni 5 Bintang – 31, Skor Sakabèhé /10 – 7.84

Ing posisi pisanan kanthi skor sakabèhé 8.95 saka 10 yaiku Rhodes. Sanajan mung nampa 2.41 yuta pengunjung saben taun, kutha kasebut kanthi jelas dirating ing antarane pengunjung. 38% saka atraksi kene ing Rhodes wis dirating limang lintang, kalebu kutha abad tengah misuwur sawijining, salah siji sing paling wadi ing Eropah lan Situs Warisan Donya UNESCO.

Peringkat nomer loro yaiku kutha Maroko Marrakesh kanthi skor sakabèhé 8.74. Kutha iki nampa luwih saka 3 yuta pengunjung saben taun, kanthi 55% atraksi sing dianggep pantes lima bintang. Kaya Rhodes, Marrakesh minangka kutha abad pertengahan kuna nanging ora bisa nampa akeh pengunjung kaya kutha Eropa.

Disambungake karo Marrakesh, kanthi pengunjung sing rada sithik nanging uga atraksi sing luwih murah yaiku Porto, ing Portugal. Pengunjung kanggo Portugal asring kumpul menyang ibukutha Lisbon, nanging kreteg nyengsemaken, omah-omahé Candy-colored, lan mesthi anggur port lokal ndadekake Porto uga worth a neng.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...