Warta cepet

Siswa Perhotelan lan Pariwisata entuk manfaat saka Beasiswa Anyar

Mainsail Lodging & Development, perusahaan perhotelan sing berbasis ing Tampa, wis mlebu kemitraan multi-taun karo Universitas Florida Selatan. Muma College of Business, lan Aramark, layanan panganan ing kampus lan stalwart katering, kanggo ngedongkrak learning experiential lan mahasiswa sesambetan karo USF kang School Hospitality lan Manajemen Pariwisata.

Kemitraan kasebut diumumake tanggal 17 Mei sajrone upacara penandatanganan perjanjian ing Muma College of Business. Kira-kira 50 pimpinan universitas, manajer industri perhotelan, lan siswa rawuh ing acara kasebut. Rego $ 1.25 yuta, persetujuan limang taun karo Mainsail Lodging & Development nyedhiyakake beasiswa siswa 10 saben taun, bebarengan karo beasiswa lan kesempatan sinau.

"Kemitraan karo USF iki ningkatake kesadaran babagan kesempatan tanpa wates sing ana ing industri perhotelan," ujare Juli Corlew, wakil presiden lan mitra manajemen Penginapan Utama & Pangembangan. "Sajrone rong taun kepungkur, kita wis tikel kaping pindho ukuran perusahaan, lan pipa proyek anyar ndhikte kita kudu terus ngembangake lan sumber bakat kualitas kanggo kabeh peran manajemen utama."  

Kolaborasi kasebut diwujudake kanthi kemitraan terobosan USF karo McKibbon Hospitality, sing diumumake ing Nopember 2021, sing nggawe laboratorium pembelajaran hotel ing ngendi para siswa bisa mbayangake profesional industri hotel lan sinau pengalaman profesional ing lapangan kerja.

"Kita seneng ngumumake kemitraan iki sing bakal menehi pengalaman langsung marang siswa perhotelan ing manajemen perhotelan ing sawetara merek hotel paling gedhe lan ing industri layanan panganan," ujare Moez Limayem, Dekan Lynn Pippenger saka USF Muma College of Business. “Kabeh wong menang; siswa bakal lulus karo internships lan bisa seneng kesempatan siyap kerja, lan Mainsail bakal bisa kanggo ngenali bakat mangsa lan bisa bebarengan USF kanggo ngatasi kekurangan bakat nasional.

Sesrawungan kasebut menehi siswa perhotelan kesempatan kanggo sinau operasi saben dina kanthi portofolio gaya urip sing nyenengake, hotel butik, kalebu Epicurean Tampa, Epicurean Atlanta, Fenway Hotel ing Dunedin, Luminary Hotel & Co. ing Fort Myers, Hotel Forty Five ing. Macon, Georgia, lan Scrub Island Resort, Spa & Marina ing British Virgin Islands. Kantor perusahaan Mainsail kanthi cepet ing Tampa bakal menehi pengalaman tambahan babagan dodolan lan pemasaran, reservasi, manajemen pendapatan lan omah perusahaan.

Mainsail Lodging & Development makaryakke enem layanan lengkap Marriott Autograph Koleksi properti, kalebu Scrub Island Resort, Spa & Marina, resort pulo pribadi ing British Virgin Islands; butik, pangan-fokus Epicurean Hotel in Tampa, Florida, bebarengan karo bubar dibukak Epicurean Hotel in Atlanta, Georgia; Waterline Villas & Marina ing Anna Maria Island, Florida; Fenway Hotel sajarah ing Dunedin, Florida; lan Riverfront Luminary Hotel & Co ing Downtown Fort Myers. Portofolio Mainsail uga kalebu loro Portofolio Tribute dening properti Marriott: The Karol Hotel in Clearwater/St. Pete, Florida lan Hotel Forty Five ing Macon, Georgia. 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar