Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Investment News wong Resorts Pariwisata News Wire Plancongan USA

MainStay Suites Hotel paling gedhe dibukak ing Greater Los Angeles Area

MainStay Suites Hotel paling gedhe dibukak ing Greater Los Angeles Area
MainStay Suites Hotel paling gedhe dibukak ing Greater Los Angeles Area
ditulis dening Harry Johnson

Hotel MainStay Suites liyane sing direncanakake ing Beaumont, Fresno, Rancho Mirage, Oceanside, Riverside, lan Victorville

MainStay Suites, a midscale ditambahi tetep account franchised dening Pilihan Hotels International, Inc., tampi hotel paling gedhe ing sistem karo bukaan saka MainStay Suites Bandara John Wayne County Orange.

Nggawe debut merek ing pasar Los Angeles sing luwih gedhe, hotel 176 kamar minangka salah sawijining sawetara MainStay Suites sing dibukak ing California, kanthi properti sing direncanakake ing Beaumont, Fresno, Rancho Mirage, Oceanside, Riverside, lan Victorville.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...