Warta Breaking Travel Kuliner Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Rapat (MICE) News Spanyol Pariwisata News Wire Plancongan

Hotel Arts Barcelona Ngenalke Penthouses

Suite Mediterania - gambar duweni saka Hotel Arts Barcelona
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Akomodasi Wiyar, Layanan Legendaris, lan Seni Eksklusif, Dining, Spa, lan Pengalaman Blanja sing Dienteni ing Resor Tepi Pantai Iconic

Hotel Arts Barcelona, Resor pantai apik ing dhuwur 44 jubin ndhuwur Segara Mediterania, bangga kanggo unveil pengalaman penthouse becik kanggo kulawargané planning spring lan preian panas. Nyedhiyakake kenyamanan, wiyar, lan privasi saka apartemen utawa kondominium sing apik lan bebas, 28 penthouse sing mewah lan dilayani nduweni tata letak siji-kanggo-telung-kamar turu lan daftar layanan sing apik banget, saka transfer menyang lan saka bandara lan eksklusif. pengalaman blanja. Dijupuk bebarengan karo pengalaman kuliner sing ora bisa ditolak - kanthi limang restoran ing situs, kalebu restoran bintang loro Michelin Enoteca Paco Perez - lan siji-sijine spa ing Barcelona sing duwe pemandangan segara sing dhuwur, akomodasi penthouse ing Hotel Arts Barcelona narik kawigaten para wisatawan sing pengin. kanggo nemu gaya urip Mediterania kemewahan ing ngarep wiyar adoh saka ngarep.

"We look nerusake kanggo welcome lelungan kanggo nemokake kabeh sing Barcelona wis kurban saka comfort lan kemewahan saka penthouses mirunggan ing Hotel Arts Barcelona," ngandika General Manager Hotel Arts Barcelona, ​​Andreas Oberoi. "Ngirim privasi, wiyar, lan akses eksklusif kanggo pengalaman siji-of-a-kind, penthouses kita minangka cara sampurna kanggo nepaki kepinginan kanggo njupuk trip dhaftar ember amba taun iki."

Koleksi Kamar Eksklusif ing Dhuwur Kemewahan

Kanthi tilas sing paling gedhe ing kutha, Hotel Arts Barcelona nawakake macem-macem akomodasi sing cocog karo kabutuhan lelungan modern, kalebu suite kanthi pemandangan segara lan kutha sing ora ana tandhingane lan zona sing dirancang kanggo privasi optimal. Ndhuwur kamar tamu lan Suite lenggah ing tingkat Club, ngendi Suite duwe rencana lantai expansive lan mbungkus windows sing njupuk ing kutha lan segara views. Tingkat Klub nawakake tamu pengalaman sing luwih eksklusif ing lingkungan sing intim lan apik. Tuan rumah dening tim darmabakti, tamu Club entuk manfaat saka registrasi pribadi lan Club Lounge nawakake pilihan saka presentations pangan lan wedang sedina muput, kalebu menu koktail dadi karo hors d'oeuvres.

Bisa uga papan suci sing paling mewah kanggo kulawarga yaiku 28 penthouse mewah sing manggoni lantai paling dhuwur ing Hotel Arts Barcelona. A reception pribadi ndadékaké kanggo akomodasi duplex premium, nampilaken interior ayu digawe dening diakoni desainer Catalan Jaime Tresserra lan banjir cahya alam. Penthouse tamu seneng views ngédap segara lan kutha, lan akses njobo ndarbeni hak istimewa ing terraces ing The Barcelona Penthouse, The Royal Penthouse, lan The Arts Penthouse, sing terakhir kang fitur views saka Sagrada Familiar misuwur saka teras ruangan pribadi.

Tamu duwe pilihan saka siji, loro lan telu-kamar turu-penthouses, nyebar ing loro jubin lan nampilaken skyline views, loman panedhaan lan ruang tamu, lan concierge darmabakti. Penthouse loro-kamar turu sing becik kanggo kulawargané looking kanggo privasi saka ngarep ing lingkungan olahan, karo kemewahan hotel 5-star. Kanggo kulawarga gedhe, multi-generasi sing pengin kemewahan lan privasi sing dhuwur, penthouse telung kamar turu duwe telung kamar turu ing lantai ndhuwur, saben duwe lemari lemari lan kamar mandi ensuite kanthi rong sink, adus lan bathtub sing kapisah. Nggabungake urip inspirasi karo menu sing cocog karo keuntungan, pengalaman penthouse kalebu transfer bandara roundtrip gratis, hadiah sambutan lan pamitan pribadi, nggunakake Mini Cooper Cabrio, concierge blanja pribadi, lan barang-barang penting Bvlgari.

Pengalaman Seni Eksklusif, Gastronomi, Blanja lan Kesejahteraan Ngangkat Penthouse Tetep

Pengalaman penthouse diperkaya kanthi luwih saka 500 karya seni asli dening seniman Spanyol sing ngisi koridor ing Hotel Arts Barcelona. Saliyane nyemplungake karya seni ing hotel, tamu penthouse bisa njupuk kauntungan saka kunjungan menyang kutha. Museum Moco Barcelona, kanggo nemu koleksi inspirasi karya kontemporer paling apik dening seniman paling avant-garde ing donya.

Saliyane pengalaman seni, para tamu penthouse bisa nikmati dina apik saka fashion karo pengalaman blanja pribadi kemewahan ing desa La Roca misuwur, ngarep kanggo liwat 130 butik sade ndhuwur merek nasional lan internasional karo diskon nganti 60% ing saindhenging taun. Pengalaman penthouse kalebu transfer pribadi menyang Desa La Roca, akses menyang La Roca VIP Lounge, lan tambahan 10% kanggo tuku.

Sawise pengalaman njero ing donya seni lan fashion, tamu bisa mundur menyang hotel kanggo a koki pribadi nedha bengi ing karukunan penthouse sing. Hotel Arts Barcelona minangka papan kanggo tarif bintang loro Michelin ing Enoteca Paco Perez, panedhaan al fresco ing Marina Restaurant, pilihan sehat ing Bites, lan masakan gaya gastro-bar lan koktail kerajinan sing enak ing Parallel 41. Kanthi macem-macem menu kasebut. pilihan, hotel bangga nggawe dhaharan kanthi selaras kanggo tamu penthouse lan kulawargané.

Kanggo pengalaman kesehatan sing cocog, tamu penthouse bisa ngunjungi 43 The Spa sing luar biasa, dumunung ing lantai 42 lan 43 ing Hotel Arts Barcelona. Kanthi menu perawatan ekstensif dening Natura Bissé, wolung kamar perawatan, rong area banyu karo jacuzzi, sauna lan kamar uap, 43 Spa ngajak para tamu penthouse kanggo ngombe. Cava Katalan gratis lan njupuk ing views sange ing terraces istirahat mbukak-online spa, kanggo ngancani a perawatan pijet teken nggabungake macem-macem teknik kiropraktik, tekanan, maneuver peregangan lan minyak aromaterapi sing larang regane kanggo ngrangsang indra lan nyenengake tamu ing istirahat sing paling apik.

Pengalaman penthouse kasedhiya wiwit saiki ing $2,760 (2500€). Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Hotel Arts Barcelona lan kanggo reservasi, monggo klik kene.

Babagan Hotel Arts Barcelona

Hotel Arts Barcelona nduwe pemandangan panorama sing nggumunake saka lokasi unik ing pinggir banyu, ing jantung lingkungan Port Olímpic kutha. Dirancang dening arsitek terkenal Bruce Graham, Hotel Arts nduweni 44 lantai saka kaca lan baja sing katon, dadi fitur penting ing garis langit Barcelona. Hotel waterfront 455 kamar lan 28 eksklusif The Penthouses fitur ramping, desain modern dilengkapi karo koleksi nyengsemaken abad kaping 20 karya seniman Catalan lan Spanyol kontemporer. Hotel Arts minangka salah sawijining tujuan kuliner utama ing Barcelona kanthi 2 Enoteca sing dibintangi Michelin sing dipimpin dening koki sing misuwur, 5 bintang Michelin Paco Perez lan restoran Arola kanthi menu kreatif saka tapas sing diciptakake maneh dening koki selebriti Spanyol Sergi Arola. Para tamu sing pengin uwal sing tenang bisa nikmati perawatan khas dening merek perawatan kulit Spanyol terkenal Natura Bisse sing madhep Segara Mediterania ing 43 The Spa. Diakoni minangka salah sawijining hotel bisnis paling dhuwur ing Spanyol, Hotel Arts nyedhiyakake ruang fungsi luwih saka 3,000 kaki persegi sing madhep Mediterania ing Arts 41, kanggo rapat dewan lan konferensi uga acara sosial, pesta lan perayaan. Hotel nawakake tambahan 24,000 kothak-kaki ruang fungsi, karo papan patemon utama dumunung ing lemah ngisor lan lantai loro.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar