Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Warta cepet tanggung jawab Sustainable Teknologi Pariwisata

Avani Hotels nindakake pariwisata sustainable

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Ing Avani Hotels & Resorts ing saindenging jagad, kita nuduhake tujuan lan visi umum yaiku menehi kontribusi kanggo masa depan sing luwih ijo.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...