Warta cepet USA

Cambria Hotels in Connecticut

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Hotel Cambria- merek kelas atas sing diduweni dening Pilihan Hotels International, Inc.-Nambahake New Haven, Connecticut kanggo antrian akeh saka pesisir kanggo properti pesisir sawise bukaan dina Cambria Hotel New Haven University Area. Pembukaan hotel enem-kamar, 130-kamar minangka properti pisanan merek ing Connecticut lan gabung karo Cambria Hotel Boston Somerville sing bubar ditambahake uga bakal mbukak. Cambria Hotel Portland Downtown Old Port lan Cambria Hotel Manchester South Windsor kanggo bahan bakar ekspansi cepet Cambria ing New England taun iki.

Dumunung ing 20 Dwight Street, hotel Cambria anyar dumunung ing jarak mlaku menyang Universitas Yale, uga restoran, blanja, lan hiburan langsung sing populer ing pusat kutha bersejarah. Saliyane nyedhiyakake akses sing gampang kanggo para tamu menyang obyek wisata New Haven, kayata East Rock Park, Bradley Point, lan Hammonasset Beach State Park, hotel iki minangka basis sing cocog kanggo lelungan bisnis sing ngunjungi majikan ing wilayah ndhuwur kalebu Amphernol, Assa. Abloy, New Alliance Bank, lan Southern Connecticut State University.

"Tujuan kita yaiku kanggo nggedhekake jejak Cambria kanthi ati-ati menyang pasar sing bakal menehi nilai sing luar biasa kanggo para pamilik lan tamu, lan Cambria Hotel New Haven University Area minangka tambahan sing cocog kanggo portofolio Pantai Timur sing akeh," ujare Janis Cannon, wakil presiden senior, merek upscale, Pilihan Hotels. "New Haven wis suwe ditemtokake minangka 'Cultural Capital of Connecticut.' Saliyane ing konsentrasi dhuwur saka institusi akademisi ndhuwur, kutha pamer kluster bioscience paling gedhé kaloro ing New England lan terus-terusan ditingkat minangka hub AS ndhuwur kanggo wiwitan teknologi. Kita ora bisa bangga nggawa produk kelas atas liyane menyang pasar lan ngerti manawa apa wae acara lelungan, Cambria pertama negara bakal nyambungake para wisatawan modern menyang kutha Elm sing paling apik sing ditawakake.

Cambria Hotel New Haven University Area nduweni fasilitas kelas atas lan indulgensi sing bisa dicedhaki sing nyenengake para wisatawan modern, kalebu:

- Ruang njero ruangan lan ruangan serbaguna kanggo kerja produktif utawa istirahat.
- Desain lan dekorasi sing diilhami sacara lokal, nggambarake kapribaden unik masyarakat sekitar, kalebu karya seni saka seniman lokal sing nyorot sejarah inovasi New Haven.
- Kamar tamu kontemporer lan canggih, lengkap karo desain maju, lampu sing akeh, lan sprei sing mewah.
– Immersive, jedhing gaya spa karo pangilon Bluetooth.
- Nedha bengi kanthi panganan sing anyar digawe, bir kerajinan lokal, anggur, lan koktail khusus, uga pilihan kanggo pindhah.
- Ruang rapat lan acara multi-fungsi.
– Pusat kebugaran canggih.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Area Universitas Cambria Hotel New Haven dikembangake kanthi kolaborasi karo HighSide Development, arsitek lan desainer interior, Baskervill, lan kontraktor umum, KBE Building Corporation. Saiki ana luwih saka 60 hotel Cambria sing mbukak ing AS ing kutha-kutha populer kayata Chicago, Los Angeles, New York, New Orleans, lan Phoenix, kanthi meh 70 hotel ing pipa.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...