negara | wilayah Tujuan Industri Hospitality News Qatar News Wire Plancongan Uni Emirat Arab

Pangembangan Hotel ing Negara GCC

ATM DUBAI
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sanajan ana masalah pandemik sing kudu ditindakake industri perhotelan global sajrone rong taun kepungkur, pangembangan hotel anyar ing tujuan pariwisata utama ing Arab Saudi, Qatar, Oman lan UAE, tetep akeh sanajan standar global.

Miturut riset anyar sing ditugasake dening Pasar Wisata Arab lan ditindakake ing pungkasan taun 2021 dening intelijen pasar hotel lan perusahaan benchmarking global STR, Makkah lan Doha loro-lorone ngembangake inventaris kamar hotel kanthi 76%, diikuti dening Riyadh, Madinah lan Muscat kanthi 66% , 60% lan 59% wutah mungguh.

Ing Dubai, wutah kamar stands ing 26%, kang isih luar biasa, considering basis ana lan sawise taun pembangunan hotel terus-terusan - iku isih luwih saka kaping pindho rata-rata global.

Sawijining ahli ujar: "Kanthi rata-rata global sing ana ing 12%, kita nyekseni pirang-pirang tujuan GCC sing tuwuh kaping enem tingkat kasebut. Angka kasebut ditambah karo istirahat sing terus-terusan ing watesan lelungan, mesthi bakal nyengkuyung para profesional lelungan ing saindenging Timur Tengah lan luwih adoh. Dadi, kita ngarepake paningkatan jumlah peserta ing acara langsung taun iki, utamane Arab Saudi, Qatar, Oman lan UAE, "tambah dheweke.

Miturut laporan kasebut, meh 2.5 yuta kamar hotel sing saiki dikontrak ing saindenging jagad, 3.2% utawa 80,000 kamar saka pasokan kasebut mung ana ing Arab Saudi.

Salajengipun, sanajan Expo 2020 ing Dubai, saiki wis cedhak (31 Maret 2022), acara mega kasebut dadi katalis kanggo nyepetake pertumbuhan kamar hotel ing UAE kanthi meh 50,000 kamar isih dibukak ing saindenging Emirates.

Ing mburi cedhak Doha karo persiapan final kanggo Piala Donya FIFA 2022 saiki wis dileksanakake. Doha ana ing jalur kanggo ngirim 23,000 kamar hotel sadurunge lan sawise Piala Dunia 2022, nambah portofolio properti hotel sing berkembang ing negara kasebut.

"Sanajan jumlah nyata bisa uga ora pati penting dibandhingake karo pipa kamar hotel global, wutah ing ndhuwur pasokan sing wis ana pancen nggumunake lan negesake strategi pemerintah kanggo macem-macem ekonomi adoh saka kuitansi hidrokarbon lan kapercayan ing tuwuhing pariwisata ing saindenging wilayah. ” jare Curtis.

Saiki ing taun kaping 29 lan kerja sama karo Dubai World Trade Center (DWTC) lan Departemen Ekonomi lan Pariwisata Dubai (DET) - sadurunge Departemen Pariwisata lan Pemasaran Perdagangan (DTCM) - acara ATM ing 2022 bakal kalebu, ing antarane. liyane, puncak tujuan fokus ing pasar sumber tombol Arab Saudi, Rusia lan India.

UAE tetep dadi salah sawijining negara sing paling aman Covid ing planet iki, kanthi tingkat kasus sing terus-terusan lan langkah-langkah sing kuat kanggo njamin keamanan turis ing saben tahapan kunjungan. Kaya emirat tetanggan, Dubai duwe komitmen kanggo njaga standar kebersihan lan safety sing paling dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar