Fairmont Hotel 2025 Opening New ing New Orleans

Fairmont
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Fairmont Hotels & Resorts lan pangembang basis Louisiana Kailas Companies dina iki ngumumake kickoff resmi proyek pembangunan maneh downtown 1010 Common Street, kang bakal menehi tandha bali saka account Fairmont apik kanggo New Orleans.

<

Dijadwalake mbukak musim panas 2025, hotel kasebut bakal dadi tujuan sing misuwur ing Distrik Pusat Bisnis, cedhak karo French Quarter sing misuwur lan bersejarah.

"Fairmont New Orleans bakal tambahan anyar nyengsemaken kanggo portofolio kemewahan Fairmont ing pasar Amérika Lor tombol,"Omer Acar, CEO, Fairmont Hotels & Resorts. "Kutha iki ngasilake energi sing ora bisa dipungkiri, kanthi warisan lan budaya sing luar biasa ing inti, sing cocog kanggo merek Fairmont sing apik. Karakter unik lan semangat New Orleans bakal dadi ngarep lan tengah ing macem-macem papan lan pengalaman tamu sing kita bayangake kanggo hotel sing apik banget iki.

Srengenge katon padhang, kemewahan, karo ngarsane unrivaled, Fairmont Hotels & Resorts dikenal kanggo layanan makarya sawijining, sambungan migunani kanggo komunitas lokal, lan misuwur hotel grand sawijining, kang dumunung ing tengah ing jantung saben sawijining tujuan. Fairmont New Orleans ora istiméwa, minangka bagéan saka proyèk redevelopment kang bakal ndandani tilas Bank of New Orleans Building, 31-crita pencakar langit lan 10 bangunan paling dhuwur ing kutha, dumunung ing 1010 Common Street ing Central Business District.

"Pembangunan maneh 1010 Common Street minangka salah sawijining investasi pribadi paling gedhe ing New Orleans ing taun-taun pungkasan. Dumunung siji blok saka French Quarter, Fairmont bakal ngadeg langsung ing antarane Bourbon Street lan New Orleans Superdome. Pelestarian bangunan bersejarah iki bakal ngurmati masa lalu minangka landmark bersejarah lan ngreksa masa depan minangka properti kelas donya. Ing
tim desain, dipimpin déning Rockwell Group kesuwur global, bakal gawé pengalaman iso lali sing kita ngarep-arep bakal resonate karo loro lokal lan pengunjung saka sak donya, "ujare C. Mohan Kailas, Kailas Companies LLC.

Rampung ing 1971 lan asline dirancang dening arsitek Skidmore Owings & Merrill, misuwur kanggo Menara Willis ing Chicago lan One World Trade Center ing New York, bangunan kasebut minangka conto arsitektur Gaya Internasional lan kadhaptar ing National Register of Historic Places. Kemitraan karo perusahaan arsitektur lan desain sing diakoni sacara global Rockwell Group lan Rozas Ward Architects, Kailas lan Fairmont wis ngandelake tim arsitek lan mitra desain sing misuwur ing donya kanthi pengalaman ekstensif modernisasi sawetara properti sing paling apik lan berharga ing saindenging jagad kanggo nggawa visi babagan Fairmont New Orleans kanggo urip. A pionir nalika nerangake operasi akeh landmark paling sajarah lan budaya pinunjul ing donya, lan pimpinan dikenali internasional ing stewardship lambang kuwi, Fairmont bakal ambegan anyar menyang property sajarah nalika mbayar pakurmatan kanggo loro kepungkur lan mangsa.

Fairmont New Orleans bakal manggoni 18 crita ing bangunan, nawakake 250 kamar tamu mewah, kalebu 40 Suite saka siji-kamar turu kanggo Suite khusus. Ana telung panggonan pangan & ngombe ing saindhenging properti, kalebu restoran sedina muput, lounge lobi, lan bar rooftop lan speakeasy madhep kolam renang karo expansive views saka kutha.

Hotel iki uga bakal nawakake luwih saka 20,000 kaki persegi ruang fungsi sing dipérang antarane ballroom, ruang rapat, lan perpustakaan lan pusat bisnis, kanthi setelan khusus sing bisa disesuaikan sing cocog kanggo rapat perusahaan lan rapat sosial. Kajaba iku, properti bakal nampilake spa 10,000 kothak, nggambar ing alam, inti lan energi lingkungan lokal.

Lingkungan pusat kutha minangka lokasi sing dikarepake kanthi sawetara bangunan bersejarah sing direnovasi, penawaran omah sing ditambahi, restoran lan galeri seni. Kasugihan lokal kalebu Audubon Aquarium of the Americas, Louisiana Children's Museum, National World War II Museum, Mercedes-Benz Superdome, Ogden Museum of Southern Art, Lafayette Square, lan blanja ing Canal Place, kabeh cedhak karo Kali Mississippi sing apik banget. .

Kanthi 90 hotel ing 32 negara ing ndonya, Fairmont Hotels & Resorts minangka koleksi paling apik saka sawetara hotel paling apik ing donya, kalebu The Plaza ing New York, The Savoy ing London, Fairmont San Francisco, Fairmont Le Château Frontenac ing Kutha Quebec, lan Fairmont Peace Hotel ing Shanghai.
Fairmont duwe pipa global sing kuat kanthi luwih saka 30 properti, kalebu sing misuwur
tujuan kayata Cape Grace, Afrika Kidul; Praha, Republik Ceko; Bangkok, Thailand; Agra, India; lan Tokyo, Jepang; uga kutha US macem, kalebu Long Beach, California; San Diego, California; lan Orlando, Florida.

Fairmont minangka bagéan saka Accor, grup perhotelan sing misuwur ing donya sing nawakake pengalaman ing luwih saka 110 negara lan luwih saka 5,500 properti, dadi salah sawijining ekosistem perhotelan sing paling maneka warna ing industri. Operator kemewahan lan gaya urip nomer loro paling gedhe ing donya, portofolio Accor kalebu luwih saka 40 merek hotel sing kalebu saka kemewahan nganti ekonomi.

#hospitalitynews

APA sing kudu dijupuk saka ARTIKEL INI:

  • A pioneer when it comes to operating many of the world's most historic and culturally significant landmarks, and an internationally recognized leader in the stewardship of such icons, Fairmont will breathe new life into the historic property while paying homage to both the past and the future.
  • Partnering with globally recognized architecture and design firm Rockwell Group and Rozas Ward Architects, Kailas and Fairmont have entrusted a team of world-renowned architects and design partners with extensive experience modernizing some of the most iconic and treasured properties around the world to bring the vision of Fairmont New Orleans to life.
  • Resorts is a cherished collection of some of the most iconic hotels in the world, including The Plaza in New York, The Savoy in London, Fairmont San Francisco, Fairmont Le Château Frontenac in Quebec City, and Fairmont Peace Hotel in Shanghai.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...