Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Kuliner budaya Hiburan EU fashion Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Resorts Blanja Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Hotel mewah anyar sing paling apik (lan paling awon) ing donya

Hotel mewah anyar sing paling apik (lan paling awon) ing donya
Bulgari, Paris
ditulis dening Harry Johnson

Paris minangka pemenang gedhe: mung duwe siji entri (JK Place) ing dhaptar rong taun kepungkur, dadi tuan rumah telu saka papat paling dhuwur kanggo 2021.

Sanajan wektu uji coba pandemi global, 2021 wis dadi taun sing sukses kanggo industri hotel mewah - bukti kepiye sektor kasebut tetep nantang.

Sanajan para ahli industri ngira manawa 45% saka tekane sing diantisipasi bisa telat utawa ditundha, akeh hotel anyar sing muncul.

Analis industri lelungan mewah rangking 15 paling dhuwur saka kedatangan global anyar sing apik banget.

Paris minangka juara gedhe: mung duwe siji entri (JK Place) ing dhaptar rong taun kepungkur, dadi tuan rumah telu saka papat paling dhuwur kanggo 2021.

Uga, sing dadi tren yaiku omah ukuran butik, merek skala cilik lan pamilik individu sing semangat banget. Prioritas keterlibatan tamu ing ndhuwur kabeh, model kemewahan santai wis bener-bener metu ing taun iki, dene hotel modern saiki kudu nduweni karakter unik lan rasa lokal sing akeh banget.

Iki paling apik 2021 (ing urutan mbalikke): 

15. Vila V, Phuket
Kanthi tampilan ing Teluk Ao Yon ing meh saben giliran, tambahan MGallery anyar Accor duwe spa kanopi alas, masakan Eropa lan panganan laut Thai sing kreatif lan bar rooftop sing dilapisi lounger. Iki minangka 19 vila blumbang pribadi sing nggumunake sing paling nggumunake, sanajan - mili kanthi gampang ing antarane ruangan njero ruangan lan ruangan sing lurus, iki mbuktekake santai banget, lan duwe butler kanthi cepet.

14. Six Senses Shaharut, Israel
Gurun Negev untrodden ora panggonan ketok kanggo mbukak hotel kemewahan, kang ndadekake iku utamané paweling. Setel ing antarane watu lan dunes, retret kesehatan sing nyenengake iki nggabungake fasilitas Six Senses sing khas - kayata praktisi spa kunjungan kaliber dhuwur lan studio yoga - kanthi bioskop ruangan lan sentuhan lokal sing nyenengake: panganan Israel sing sugih, ruang tamu sing dilapisi kaktus, lan uga. peternakan unta.

13. Kalesma, Mykonos
Kanthi modhèl kanthi apik ing desa Yunani sing khas lan putih sing mudhun menyang segara, desain teladan Kalesma uga kalebu karya kisi sing ngrujuk ing dovecotes lokal lan marmer sing padha digunakake kanggo mbangun Parthenon Athena. Kue loukoumade Mykonian tradisional sing diisi madu nambahake keasliane pulo Yunani, dene kolam renang pribadi sing digawe panas ing saben vila sing dihiasi kayu njamin liburan sing santai. 

12. Siji&Mung Portonovi, Montenegro
Tekane One&Only ing Eropa minangka debut sing luar biasa. Setel pantai dening marina-resort anyar ing kumrincing Kotor Bay, tunjangan sawijining sawetara saka koktail barel-umur lan pangan dening Giorgio Locatelli kanggo spa Chenot Espace - uga lobi mlebu marbly, modern-Venetian. Good luck nemokake blumbang infinity liyane aromatik, uga, saka lavender-infused kene.

11. Raffles Udaipur, India
Pos luar India pisanan Raffles (sing kapindho, amarga ing Jaipur, saiki katon ana ing mburi mburi) biasane apik banget. Kutha iki manggoni pulo pribadi 21 hektar ing Udai Sagar Lake, lan dilengkapi karo taman hias. Iki mbantu kanggo nggawe udhara apik restful, bebarengan karo saben Suite duwe blumbang dhewe, spa nyengsemaken, fleksibel kabeh-dina dining lan views candhi ngimpi.

10. Villa Nai 3.3, Kroasia
Ing pulo Dugi Otok sing ora dideleng lan tipis, papan sing mung kanggo wong diwasa iki pancen sadar. Wolung kamar sing padhang wis diukir kanthi ati-ati ing lereng bukit supaya ora ngganggu lanskap perkebunan minyak zaitun ing saubengé. Tamu bisa melu panen utawa nonton srengenge sing luar biasa saka mercusuar Veli Rat; imbangan metu iki kurban deso sing gourmet restaurant lan bar, spa lan loro pools.

9. Patina, Maladewa
Resor Patina sing diresmikake, cabang sing luwih maju saka Capella Hotels & Resorts sing dipercaya ing Singapura, nggawa pengalaman Maladewa sing ora khas. Kanggo nalika tamu bisa beachcomb, nglangi ing laguna kristal utawa ngendhokke ing Villas overwater, padha uga bisa ngunjungi Marine Village kanggo toko lan ngunjungi galeri karo tamu liyane saka resort. Vegan fine-dining lan superyacht dolphin-spotting nambah tambahan anyar kandel iki kanggo Nusantara.

8. Borgo Santandrea, Italia
Diawasi dening rong kulawarga Italia, hotel butik iki nggambarake kabeh sing ndadekake Pantai Amalfi dadi romantis. interior Chic menehi cara kanggo segara views saka kabeh 47 kamar cliffside, lan telung restoran lofty juara bahan regional.

7. The Woodward, Geneva
Alamat Geneva iki ndeleng Koleksi Oetker kanthi lancar nyampur fasilitas ultra-luxe properti deso karo karukunan hotel kutha cilik lan apik. Reputasi merek kanggo nggawe mahakarya sejati katon ing kabeh rincian saka pemandangan Mont Blanc sing nggumunake ing Lake Geneva nganti Joël Robuchon fine-dining, lan 1,200m.2 Spa Guerlain.

6. Kisawa Sanctuary, Mozambik
Senadyan putri kraton Nina Flohr ing mburi papan suci 750-hektar ing Pulo Benguerra sing ana ing pantai, judhul nyata yaiku pengabdian kanggo kelestarian: bungalow sing luar biasa, Mini Mokes kanggo njelajah bentuk bebas lan terumbu karang. Ana uga restoran tanpa sampah, panggunaan tenaga kerja lokal bebarengan karo teknologi cetak pasir 3D, desain Mozambik sing inklusif lan fasilitas riset kelautan sadulur.

5. Mandarin Oriental Ritz, Madrid
Iki minangka bukti yen merek gedhe, nalika njupuk wektu, kanthi kendel bisa nyuntikake kreatifitas menyang properti landmark nalika tetep karakter. Infused karo udhara Twenties roaring - utamané ing leafy Palm Court lan gilded showpiece restaurant Deessa - Mandarin Oriental kang fun reprise saka Madrid kang Ritz accentuates warisan bangunan liwat Quique Dacosta kontemporer masak lan Jorge Vázquez seragam kanggo Staff.

4. Cheval Blanc, Paris
LVMH Hospitality uga seneng nggawe wektu: maison Paris sing anyar iki minangka hotel kaping lima sajrone 16 taun. Dumunung ing bangunan Samaria sing apik, Cheval Blanc kutha pisanan iki cocog karo papat leluhur sing apik banget. Maison tengah-dumunung bebarengan ngrasa resort-kaya - papat restoran; Kolam renang paling dawa ing Paris - lan urbane, kanthi Dior Spa nawakake 30 menit 'gambar kebahagiaan' kanggo wong sing mlarat.

3. Beaverbrook Town House, London
Salah sawijining hotel omah negara paling apik ing Britain wis teka ing London Kulon. Investasi gedhe saka pamilik Beaverbrook sing seneng banget (kalebu pewaris kulawarga coklat Joel Cadbury) wis nyebabake akeh 21st abad comforts liwat 14 kamar, plus Japanese nggoleki-dining lan - sumber saka supplier London klasik - akeh kain Playful, fittings lan perabot. Trik paling apik hotel, Nanging, wis aran kaya wis kene ing salawas-lawase.

2. Airelles Chateau de Versaille, Le Grand Contrôle, Paris
Airelles bisa kanthi gampang nglirwakake omah gedhong bekas bendahara ing njaba Paris, kayata posisi sing nggumunake ing latar Château de Versailles lan akses kraton ing njaba jam. Nanging kabeh 14 kamar turu Airy seneng, nomer winates nggawe aran intim, nalika Furnitur periode, spa lan candlelit Alain Ducasse restaurant enchant.

… lan HOTEL MEWAH ANYAR TERBAIK ing taun 2021 yaiku:

1. Bulgari, Paris
Sanadyan duwe desainer sing padha - studio Italia Citterio Viel - minangka hotel liyane saka merek perhiasan, pad Paris iki menehi karukunan ekstra. Langit-langit kurang, werna sing bisu lan cahya seductive. Kita uga seneng mini-bar lelungan lan kamar turu gedhe. Lokasi kasebut, kanthi wit lemon lan pekarangan sing ora katon dening Menara Eiffel, pancen apik banget.

Kajaba loro sing paling awon:

Jumeirah Carlton Tower, London
Sanajan iki dudu properti anyar, sawise rong taun dandan ekstensif £ 100m, kita mesthi ngarepake prekara sing apik. Nanging, kabeh katon hambar lan perusahaan kaya sadurunge, dene penawaran F&B tetep fungsional. Sing nduweni mung kudu nyabrang Cadogan Square kanggo Beaverbrook Town House (ndeleng ndhuwur) kanggo bukti carane macem hotel kemewahan abad 21.

Bishop's Lodge, Santa Fe
Sayange kanggo Auberge Resorts, koleksi sing LTI tansah dirating dhuwur, Kajaba iku New Mexico nggantosi slip langka lan ngageti. Kanthi kurang layanan, panganan sing ora standar lan malah isih ana konstruksi, mula properti kasebut wis dibukak sadurunge. Nanging kanthi dadi Auberge, kita yakin kabeh masalah bakal ditanggulangi kanthi cepet.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Aku duwe salah siji saka jajanan paling aku wis ing London ing Menara Carlton bubar. Dadi, mesthi, iku hambar - nanging panganan sing luar biasa ...

Share to...