Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Resorts Blanja Pariwisata Wisata News Wire Plancongan Inggris USA

Lelungan luang: Hotel liwat rental vacation, biaya liwat kasetyan merek

Lelungan luang: Hotel liwat rental vacation, biaya liwat kasetyan merek
Lelungan luang: Hotel liwat rental vacation, biaya liwat kasetyan merek
ditulis dening Harry Johnson

Umume wong sing ujar manawa persona lelungan kasebut "Kekasih Kemewahan" isih bakal dipesen ing njaba kesetiaan yen prabédan rega tekan $100

Pakar industri lelungan nliti konsumen ing Amerika Serikat lan Inggris sing lelungan kanggo luang paling ora setaun kanggo ngerti kepiye kesetiaan merek, anggaran, lan pilihan pesenan mengaruhi perencanaan liburan.

Survei kasebut nyritakake pemandangan perjalanan para pemesan sing sadar biaya, akeh sing pengin nglumpukake situs kanggo pesenan, sanajan nuntut kesetiaan marang grup hotel, maskapai, lan jalur pelayaran. Bar telusuran dadi paling dhuwur ing pengalaman digital lan lelungan nggoleki akomodasi lan aktivitas ing sawetara situs.

Wisatawan Bakal Ninggalake Kesetiaan Brand kanggo tabungan $ 100

Yen ditakoni alasan sing paling umum, dheweke bakal menehi buku ing njaba kesetiaan, 58% responden menehi jeneng rega. Mayoritas lelungan ujar manawa bedane rega $ 100 antarane merek loyalitas lan merek liyane bakal nggawe buku karo merek liyane.

Malah mayoritas wong sing ujar manawa lelungan kasebut minangka "Kekasih Mewah" isih bakal dipesen ing njaba kesetiaan yen regane regane tekan $100.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Saklawasé 20% saka responden narik garis hard lan ngandika aturan biaya kabeh lan ora bakal Book opsi luwih larang, account-setya.

Survei kasebut nuduhake manawa akrab merek lan kemampuan kanggo entuk poin minangka rong alasan sing paling umum sing bakal dianggep para wisatawan minangka pilihan sing luwih larang lan loyalitas merek.

Situs Pemesanan Agregat Ngembangake Situs Merek

Survei kasebut nuduhake manawa 56% wong sing seneng lelungan luwih seneng nggawe pesenan kanthi gampang ing situs paling sithik (umpamane, restoran, hotel, kegiatan, penerbangan, mobil rental, lsp).

Wong sing pesen penerbangan lan kapal pesiar dipérang kanthi rata ing pilihan kanggo nggunakake situs agregat tinimbang langsung menyang situs web merek.

Bookers kamar hotel padha rada skewed menyang pesenan ing situs kaya Expedia utawa Kayak, karo 53% seneng Book ing situs ongko.

Ngerti apa sing kudu dipesen mung setengah perang. 24% ujar manawa kekurangan rekomendasi kanggo kegiatan tambahan minangka salah sawijining frustasi paling umum saka pengalaman pesenan.

Situs review agregat kaya Kunjungan Advisor lan Yelp minangka sumber favorit responden kanggo riset lan pesenan.

Panelusuran Iku Fitur Paling Digunakake ing Situs Web Wisata lan Perhotelan

Situs kudu nglacak bagean saka pangguna situs sing dilayari lan ngukur kinerja kanggo menehi prioritas perbaikan ing pengalaman digital.

Survei kasebut nuduhake manawa fitur sing paling umum digunakake ing situs web lelungan lan perhotelan yaiku bar telusuran.

67% ujar nggunakake kothak telusuran nalika browsing lan pesenan.

Sayange, sapratelon saka responden ujar manawa asil panelusuran sing ala minangka salah sawijining alasan sing paling umum kanggo frustrasi karo pengalaman pesenan online.

Nanging, yen masalah muncul nalika lelungan, konsumen isih bakal milih kontak manungsa liwat dhukungan digital.

Masalah sensitif wektu duwe luwih akeh pelanggan sing tekan telpon-49% njupuk telpon lan nelpon layanan pelanggan nalika ana masalah. Iki minangka sinyal yen merek kudu nyambungake kabeh saluran kanggo ndhukung pelanggan kanthi efektif.

Temuan liyane ing survey kalebu:

  • Kasetyan luwih kuwat ing antarane responden antarane 18 lan 34 taun. Mayoritas maskapai ngerteni manawa dheweke setya, mung udakara 20% ujar manawa dheweke ora setya karo maskapai apa wae dibandhingake karo luwih saka sapratelune responden sing umure 34 lan luwih.
  • Pelancong luwih saka kaping telu luwih seneng milih kamar hotel nalika lelungan nglawan Airbnb utawa VRBO, kanthi imbang paling gedhe yaiku fasilitas hotel, kalebu layanan kamar, housekeeping, panedhaan ing situs, lsp.
  • Saklawasé 45% lelungan seneng nindakake riset dhewe ing saindhenging web lan pesen ing macem-macem situs supaya bisa ngatur saben pilihan lan titik rega.
  • Luwih saka setengah saka responden survey ngomong alesan sing paling umum padha frustrasi karo pesenan online iku kenek mati-mburi nalika kasedhiyan ora pas, lan situs web ora menehi Rekomendasi tambahan.

Survei kasebut ditindakake ing wulan Juni taun iki lan diwatesi kanggo responden sing lelungan paling ora setaun sepisan. Responden dumunung ing AS lan Inggris.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...