Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Investment News Mbangun maneh Resorts Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Cross Hotels & Resorts mlebu hotel nomer telu ing Pattaya

Cross Hotels & Resorts mlebu hotel nomer telu ing Pattaya
ditulis dening Harry Johnson

Cross Hotels & Resorts nandatangani perjanjian kanggo mbukak Cross Pattaya Phratamnak

  • Cross Pattaya Phratamnak bakal dadi properti pertama sawise jeneng merek mewah Cross Hotels & Resorts
  • Cross Pattaya Phratamnak lenggah ing dataran strategis sing nyawang Teluk Thailand lan diubengi alas alas sing mekar
  • Cross Pattaya Phratamnak bakal diwiwiti wulan Agustus 2021

Cross Hotels & Resorts bubar mlebu perjanjian manajemen hotel sing penting karo Kasetsinn Co., Ltd. kanggo mbukak Cross Pattaya Phratamnak. Ngadhepi pandemi saiki, Hotel & Resor Lintas terus ngukir peran kepemimpinan ing sektor perhotelan amarga mbuktekake manawa lincah ing pasar mbayar deviden.

Cross Pattaya Phratamnak bakal dadi properti pertama sawise ganti jeneng merek mewah saka X2 (Cross To) menyang Cross. Sinonim karo lelungan lan nyebrang samodra, bawana lan negara, pilar utama kapercayan Cross kalebu inspirasi alami, desain tanda tangan lan semangat layanan sing ora kompromi. Properti tanda tangan merek nggawe kemewahan tingkat anyar sing ana gandhengane karo komunitas pangerten sing kuat kanggo nyakup pengalaman tanpa wates kanggo para turis sing cerdas lan independen finansial.

"Aku seneng ngumumake manawa perjanjian karo Kasetsinn Co., Ltd. mbukak macem-macem kesempatan kanggo kita. Saiki, model bisnis sing ramping lan tangguh menehi maneuverability kanggo tumindak kanthi cepet. Aku percaya tenan yen proposisi nilai merek lan distribusi global sing jelas wis ngidini kita bisa nggedhekake mupangat kanggo kabeh pihak sing prihatin, "ujare Harry Thaliwal, CEO, Hotel & Resor Lintas.

"Kita ndeleng kesepakatan iki karo Cross Hotels & Resorts minangka kesepakatan sing penting amarga iki pertama kaline nggawe aset sing asipat kaya ngono. Industri perhotelan dibangun kanthi kapercayan lan kita yakin kita wis nemokake mitra sing sampurna kanthi citra merek paling kuat kanggo ngeterake hotel sing apik banget menyang pasar domestik lan global. Cross Hotels & Resorts duwe portofolio properti sing wis ana lan aku diajeni dadi bagean saka kulawarga, "ujare Thop Chandraprasert, Direktur Urusan Kasetsinn Co., Ltd.

Saiki Cross Hotels & Resorts makaryakke 21 hotel ing telung merek beda - Cross, Cross Vibe lan Away - ing Thailand, Vietnam lan Indonesia.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Share to...