Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet USA

Marriott Hotels lan Kamar Tamu Immersive Kapisan

Pimpinan Industri Maju Kolaborasi Langgeng karo Kamar Interaktif, Kasedhiya Musim Panas Iki lan Luwih ing Properti Hotel Marriott ing San Francisco, Bangkok, lan London

Marriott Hotels, gendéra tandha saka 30 merek hotel sing luar biasa Marriott Bonvoy, nambah kemitraan karo mesin ide. Ted liwat tangan pendidikan sing menang penghargaan TED-Ed, kanggo debut pengalaman immersive pisanan ing njaba konferensi TED. Ditujukake kanggo nuwuhake rasa penasaran lan nambah pengalaman para wisatawan global, kamar-kamar kasebut nduweni aktivitas interaktif lan nyenengake sing digabungake karo desain kamar tamu Marriott Hotels. Dianjurake kanggo kulawargané lan kanca-kanca umur pitung lan munggah, leladen kanggo Kamar Penasaran dening TED bisa digawe saiki kanggo Tetep wiwit 15. Juli ing San Francisco Marriott Marquis. Sawise diluncurake ing San Francisco, tamu uga bisa Book kamar adhedhasar panemuan ing Bangkok Marriott Marquis Queen's Park lan London Marriott Hotel County Hall ing mangsa panas iki kanthi tetep wiwit 15 Agustus lan 15 September. Saben pengalaman kamar bakal urip telung sasi ing saben lokasi.

Riset ngrungokake sosial anyar sing ditindakake atas jenenge Marriott nyumurupi peningkatan sing signifikan saben taun ing panelusuran #themedrooms (+106%) lan "kamar hotel" + bertema (+65%), sing nuduhake konsumen pengin hotel sing luwih beda lan inspirasi. pengalaman.

Saka wiwitan, para tamu miwiti petualangan langsung nalika mlebu kamar. Kabeh kamar minangka kothak teka-teki sing nunggu ditanggulangi. Unsur teka-teki wis didhelikake kanthi lancar ing dekorasi; ngrampungake kabeh bakal mimpin tamu menyang grand final lan seri surprises lan ganjaran. Teka-teki uga wis disesuaikan karo telung tujuan, nampilake lan ngrayakake landmark lokal, budaya, lan liya-liyane. Tamu bakal nemokake pesen sing didhelikake, golek potongan teka-teki, lan ngalami unsur ruangan kanthi cara sing ora dikarepke lan nyenengake. Jurnal Penasaran ing kamar dadi pandhuan lan sambungan menyang lelungan ing kamar, kanthi pitunjuk sing kasedhiya yen tamu butuh bantuan. Yen tantangan pungkasan wis rampung, tamu bakal nampa sertifikat rampung lan bisa ngrayakake panganan cuci mulut gratis ing restoran hotel.

"Hotel Marriott mesthi dadi papan ing ngendi para tamu bisa menehi inspirasi ing saben pojok pengalaman lan kita wis nggawa menyang tingkat sabanjure kanthi tangan pendidikan TED-Ed sing menang penghargaan," ujare Jason Nuell, Wakil Presiden Senior, Premium. Brands, Marriott International. "Petualangan siji-saka-a-jinis iki luwih nuwuhake gagasan kanggo para tamu supaya tetep penasaran ing lelungan, mbukak pikirane ngluwihi nginep ing wayah wengi lan nyurung dheweke kanggo njelajah panggonan kanthi kepinginan anyar kanggo sinau sing anyar."

Unsur dekorasi sing nggumunake wis dilapisi kanthi ahli ing desain kamar tamu omah modern Marriott Hotels kanggo nggawe pengalaman campuran, kanthi barang hotel saben dina minangka "tombol" kanggo mbukak kunci kanggo mbantu para tamu maju liwat ruang immersive. Nampilake inspirasi saka tujuan hotel, kamar kasebut nampilake gambar sing narik kawigaten dening ilustrator lan seniman Caleb Morris, sing ngedegake "Welcome to the Neighborhoods" - seri seni sing fokus ing nggawe sambungan unik antarane wong lan kutha ing saindenging jagad. Kajaba iku, ing saindhenging kamar, para tamu bakal nemokake macem-macem momen keajaiban uga minangka pandhuan rekomendasi perjalanan lokal sing dikurasi dening Marriott Hotels lan TED, sing nyengkuyung eksplorasi luwih lanjut ngluwihi kamar tamu - saka arsitektur San Francisco sing mencolok nganti budaya Bangkok lan sugih sajarah London. Tamu bakal bisa nggawa omah sawetara kenang-kenangan, kayata pandhuan perjalanan, kanggo menehi kesan sing langgeng ing perjalanan kasebut.

Reservasi kanggo The Curiosity Room dening TED kasedhiya saiki kanggo tanggal tetep ing ngisor iki:

  • San Francisco Marriott Marquis: 15 Juli - 16 Oktober 2022
  • Bangkok Marriott Marquis Queen's Park: 15 Agustus – 15 November 2022
  • London Marriott Hotel County Hall: 15 September 2022 - 2 Januari 2023

"Nonton mayuta-yuta wong ndeleng lan nuduhake video animasi pendidikan TED-Ed kanthi online saben dina minangka pengalaman sing bermanfaat banget kanggo tim pangripta kita," ujare direktur pendiri lan eksekutif TED-Ed, Logan Smalley. "Nanging sing nyenengake aku babagan kemitraan karo Marriott Hotels, yaiku bakal ngidini kulawarga ing saindenging jagad, kanggo pisanan, ngalami versi TED-Ed sing unik. Aku mikir saben wong sing melu bakal entuk, kanthi cara sing paling nyenengake, pangerten lan apresiasi sing luwih jero babagan TED-Ed lan tujuane, lan aku matur nuwun marang Marriott Hotels kanggo nggawe sing bisa ditindakake.

Marriott Hotels duwe kemitraan global sing wis suwe karo TED. Hubungan kasebut diwiwiti ing 2016 kanthi nyebarake TED Talks lan TED Fellows Salons, blog, lan kutipan asli kanggo tamu hotel ing saindenging jagad, lan terus nambah saben taun kanthi unsur kemitraan anyar. Lelungan sing manggon ing Marriott Hotels duwe akses menyang konten khusus sing dikurasi kanthi ahli dening TED, kanthi tema sing dipilih sing topikal lan relevan karo tamu, kalebu inovasi, lelungan, wirausaha, lan liya-liyane. Khusus, konten TED-Ed anyar saiki bakal kasedhiya ing hotel kanthi pelajaran adhedhasar video sing beda-beda miturut subyek lan umur.

Babagan Marriott Hotels® 
Kanthi meh 600 hotel lan resor ing luwih saka 65 negara lan wilayah ing saindenging jagad, Marriott Hotels terus ngunggahake seni hosting - ngutamakake wong minangka warisan urip merek - njamin para tamu tansah ngrasakake banget ing salawas-lawase. Marriott Hotels mundhakaken bar dening terus-terusan ngirim layanan heartfelt, karo modern, spasi nyaman, lan menehi pengalaman munggah pangkat ngluwihi saben dina. Nalika kabutuhan lan pangarepan lelungan global berkembang, Marriott Hotels, sing mimpin industri kanthi inovasi kalebu lobi Greatroom lan Layanan Tamu Seluler sing ningkatake gaya lan desain, lan teknologi. Marriott Hotels bangga melu Marriott Bonvoy®, program perjalanan global saka Marriott International. Program nawakake anggota portofolio luar biasa saka merek global, pengalaman eksklusif ing Marriott Bonvoy Moments, lan keuntungan unparalleled kalebu free bengi lan pangenalan status Elite. Kanggo ndhaptar gratis utawa kanggo informasi luwih lengkap babagan program, bukak mariottbonvoy.com.

Babagan Marriott Bonvoy®
Portofolio luar biasa Marriott Bonvoy nawakake keramahan sing misuwur ing tujuan sing paling ora bisa dilalekake ing saindenging jagad, kanthi 30 merek sing cocog kanggo saben jinis lelungan. Anggota bisa entuk nilai kanggo Tetep ing hotel lan resorts, kalebu resorts kabeh-klebu lan rentals ngarep premium, lan liwat tumbas saben dina karo kertu kredit co-branded. Anggota bisa nebus TCTerms kanggo pengalaman kalebu Tetep mangsa, Marriott Bonvoy Moments, utawa liwat partners kanggo produk mewah saka Marriott Bonvoy Boutiques. Kanggo ndhaptar gratis utawa kanggo informasi luwih lengkap babagan Marriott Bonvoy, bukak mariottbonvoy.com.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...