Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Hotel & Resor News Rusia Trending Ukraine

Marriott Hotels saiki Scream karo Ukraina ngandika Dasvidaniya kanggo Rusia

Marriott nggedhekake portofolio menyang tujuan utama hiburan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hotel Marriott lan Resor ngetutake perusahaan perhotelan liyane ing AS lan Eropa lan mandhegake operasi hotel ing Federasi Rusia.

World Tourism Network applauds operator hotel paling gedhe ing donya kanggo semen tren global iki.

The World Tourism Network lan Scream kanggo Ukraina kampanye wis di-push Marriott kanggo mungkasi nindakake bisnis ing Rusia. Ing Maret SCREAM saliyane kanggo organisasi liyane ngrambah metu langsung menyang kantor ketua ing Marriott Hotels Markas ing Washington DC. eTurboNews dilaporake babagan iki ing 23 Maret ing artikel "Saka Rusia karo Cinta".

Mariana Oleskiv, direktur Badan Negara Pengembangan Pariwisata Ukraina, lan Ivan Liptuga, pendiri kampanye Scream kanggo Ukraina, lan kepala Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina kerja keras kanggo ngyakinake perusahaan lelungan lan pariwisata supaya mundur. saka Rusia.

Nalika ditakoni dening eTurboNews Ivan ngrujuk marang Ivan liyane. Ivan liyane yaiku Ivan Loun saka Ukrainia Hotel & Resort Association (UHRA) sing uga duwe peran penting ing pamindhahan iki.

Scream takon ing Maret: "Ing wektu apa Accor, Hilton, Hyatt, IHG, Marriott, Radisson, Wyndham, lan operator hotel internasional liyane mandheg menehi kapercayan kulon marang Putin? Apa sebabe dheweke terus maju ekonomi Rusia lan nggawe bathi pajak kanggo rezime?

Dina iki Marriott nerbitake statement iki mungkasi operasi ing Rusia:

Konflik ing Ukraina, saiki nganti kaping papat perang lan pamindahan, duwe pengaruh kamanungsan, sosioekonomi lan global. Sadawane periode tantangan iki, Marriott tansah njaga keamanan lan kesejahteraan para mitra lan tamu sing paling penting.

Wiwit wiwitan perang, kita tetep sesambungan karo tim kita ing lapangan nalika kita terus ngevaluasi kemampuan kita kanggo operate ing lanskap hukum lan geopolitik sing ganti iki. Tanggal 10 Maret, kita nuduhake keputusan kanggo nutup kantor perusahaan ing Moskow lan ngaso bukaan hotel sing bakal teka lan kabeh pembangunan lan investasi hotel ing Rusia.

Kita wis teka menyang tampilan sing mentas announced US, UK lan EU Watesan bakal mokal kanggo Marriott terus operate utawa hotel franchise ing pasar Russian. Mulane kita wis nggawe keputusan kanggo nundha kabeh operasi Marriott International ing Rusia. Proses kanggo nundha operasi ing pasar ngendi Marriott wis operate kanggo 25 taun rumit.

Nalika njupuk langkah-langkah kanggo nundha operasi hotel ing Rusia, kita tetep fokus kanggo ngurus asosiasi sing adhedhasar Rusia. Wiwit perang wiwit, kita wis ndhukung associates ing Ukraina, Rusia, lan saindhenging wilayah, kalebu ngamanake Employment karo Marriott njaba negara langsung kena pengaruh konflik. Kita wis nyebarake dana bantuan bencana internal $1 yuta kanggo kanca lan kulawargane kanggo mbantu bantuan pemukiman maneh, kalebu voucer panganan, pitulungan transportasi, dhukungan medis lan legal.

Kajaba iku, luwih saka 85 hotel kita saiki nyedhiyakake panginepan kanggo para pengungsi saka Ukraina ing negara tanggane. Kita wis nyedhiyakake luwih saka $ 2.7 yuta kanggo dhukungan finansial, penggalangan dana, lan dhukungan ing tingkat hotel, kalebu sumbangan pangan lan pasokan, kanggo organisasi bantuan sing beroperasi ing lapangan. Marriott fokus ing nyewa pengungsi, kanthi luwih saka 250 wis nyewa luwih saka 40 hotel ing 15 negara Eropa, kanthi rencana bakal terus. Kita uga bakal cocog karo sumbangan poin Marriott Bonvoy menyang World Central Kitchen lan UNICEF, nganti 100 yuta poin ing taun iki, kanthi luwih saka 50 yuta poin sing disumbang nganti saiki.

Kita terus gabung karo kanca-kanca lan mayuta-yuta wong ing saindenging jagad kanthi pengin mungkasi kekerasan saiki lan wiwitan dalan menyang perdamaian.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...