Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Hotel & Resor News Thailand Pariwisata Trending

Narai Hotel Bangkok duwe crita apik tenan

Narai Hotel BKK

Wawasan sing penting saka para pamimpin ikon hotel kulawarga Thailand. Pemikiran sing cerdas nyopir pangembangan lan investasi menyang Bangkok

Sajrone bubar rampung KTT Investor Hotel Asia Tenggara SEAHIS 2022 konferensi ing Bangkok, kita padha privy kanggo ngrungokake generasi anyar Thailand pimpinan enom ing industri Hospitality.

Sesi kasebut ditagih minangka Generasi sabanjure ngomong: Ngendi dheweke bakal njupuk bisnise?

Iki kalebu sawetara wawasan sing penting saka pimpinan ikon hotel kulawarga Thailand lan pamikiran cerdas sing saiki nyopir pangembangan lan investasi ing sektor kasebut. 

Nathee Nithivasin enom, MD saka Grup wiwit 2015, prefiks profil LinkedIn karo julukan 'Ton'. Panjenenganipun punika generasi katelu saka kulawarga ndhuweni nyetel kanggo njupuk liwat mlaku saka kekaisaran hotel Narai minangka perusahaan lumebu periode serem saka owah-owahan kang bakal ndeleng perisakan saka lambang hotel 54-Arige ing Silom Road.  

Pak Nathee nerangake manawa keputusan kritis dewan direksi kudu ngetutake aturan emas sing konservatif nanging ketat sing njamin keamanan lan keamanan jangka panjang aset inti kulawarga lan potensial kanggo njaga aliran penghasilan kanggo generasi sabanjure. Dheweke lan kabeh anggota kulawargane kudu ngrujuk kabeh keputusan utama bali menyang 'ibu' sing nuduhake manawa kontrol matriarki, sing asring katon ing kulawarga sing paling kuat ing Thailand, isih relevan saiki. 

Nathai
Nathee Nithivasin, MD

Hotel Narai wis ana ing dalan Silom luwih saka setengah abad lan bakal nggawe transformasi sing signifikan kanggo nyukupi gaya urip para pengunjung Silom. Hotel Narai ngrintis wilayah Silom dadi dalan bisnis. Jeneng "Narai" dipilih kanggo nggambarake kapinteran Raja Narai Agung, sing dadi raja kaping 27 ing jaman Ayutthaya. Praktis Prabu Narai uga nuwuhake hubungan internasional, perdagangan, lan diplomasi sing ndadekake kamakmuran.

Ing diskusi karo Pak Nathee, dheweke nerangake hotel 54 taun bakal dibongkar lan dibangun maneh sajrone 4 taun sabanjure ngembangake "Oasis anyar ing Silom," sing bakal diluncurake ing 2026.

Pak Nathee ujar ing wawancara sadurunge yen Narai Group bakal ngetrapake ide kanggo ngladeni komunitas ing wilayah Silom kanthi konsep "Dadi Bagean saka Komunitas Saben uwong", kanthi nyedhiyakake area umum komunal sing bisa dimanfaatake dening non-tamu nalika plot liyane sing cedhak. disewakake kanthi tarif murah kanggo UKM.

Hotel Narai anyar bakal kurang saka 20 lantai lan desain interior lan desain kamar bakal nyampur klasik karo anyar. Dheweke nerangake yen dheweke bakal nahan unsur klasik ing lantai ngisor kanggo njaga 'atmosfer vintage' hotel legendaris, nalika bagean ndhuwur hotel bakal luwih mewah, ujare Pak Nathee. Karya seni sajarah asli bakal dilestarekake kanthi ati-ati lan ditampilake ing hotel anyar kayata patung sing jenenge, King Narai.

Pak Nathee, anggota dewan Narai Hotel Co Ltd wiwit taun 2008, mratelakake, "Aku njupuk alih saka bapakku ing taun 2008, lan aku wis manggon ing kene wiwit lair. Bapak kandha yen Hotel Narai lair amarga Simbah lan kabeh pemegang saham weruh kesempatan kanggo nambah permintaan kamar lan hotel gedhe,” ujare. 

Dheweke ngelingi saben pojok hotel 12-crita wiwit cilik, ngelingi akeh momen sing nyengsemaken ing jaman kepungkur - restoran revolving pisanan lan Narai Pizzeria, sing pisanan ing Thailand. 

Nalika dibukak ing taun 1968, 500 kamar dadi salah sawijining hotel skala gedhe ing ibukutha. Restoran sing puteran, dhuwur ing lanskap kutha sing cendhek kanthi pemandangan panorama 360 derajat.


Narai Ballroom sing nggumunake dadi daya tarik utama kanggo nyelenggarakake pesta pernikahan kanthi kapasitas 1000 pax nalika luwih saka 15.1 yuta tamu wis mlebu lan Rabiang Thong Restaurant, sing wiwit dadi salah sawijining prasmanan internasional sing pertama ing Thailand, wis nyukupi sekitar. 30 yuta pelanggan. 

Hotel iki diduweni dening Narai Hospitality Group, sing duweni kalebu hostel butik Lub.d, Riverine Hotel & Residence, lan hotel Triple Two Silom sing cedhak.

Grup kasebut ngrancang mbangun loro hotel anyar ing Silom Road ing taun 2026, kanthi anggaran investasi 8-10 milyar baht Pak Nathee nerangake. 

Iki kalebu pembongkaran Hotel Narai lan Triple Two Silom sing cedhak. Proyèk anyar iki kasusun saka rong hotel, sing pisanan kanthi 200 kamar, uga bakal diarani Narai Hotel, lan bakal dadi hotel bintang 4-5.

Ing jaman biyen, rata-rata tarif kamar Hotel Narai biasane udakara 1,000-2,000 baht saben wengi, nanging Narai anyar samesthine bakal ngisi luwih saka 5,000 baht saben wengi.

Triple Two Silom, sabanjuré lawang bakal hotel 6-star karo 100-150 tombol. 

Perusahaan saiki milih merek hotel kanggo mbantu ngatur properti iki.

Nanging, bangunan kasebut ora bakal dadi pencakar langit liyane ing tetanggan amarga mung duwe 20 lantai kanggo mbedakake dhewe saka bangunan dhuwur liyane.

Unsur liyane ing proyek kasebut bakal kalebu plataran 7,000 meter persegi lan kanal sing misahake rong bangunan kasebut, sing bakal dadi ruang umum.

Rapat - proyek kasebut bakal nampilake ruangan rapat kanthi kapasitas 2,000-3,000 wong, uga area panganan lan omben-omben kanggo para pedagang panganan lan restoran.

Saben unsur proyek iki, sing bakal ana sekitar 70,000 meter persegi, bakal siap ing taun 2026, prediksi Pak Nathee. 

"Visi, misi, lan tujuan sing dilebokake ing rencana bisnis anyar kita ora owah. Kita isih duwe standar sing padha. Hotel Narai wis nampa akeh penghargaan sajrone pirang-pirang taun. Loro ing layanan pelanggan lan tanggung jawab sosial. Ora preduli apa arah sing kita ganti organisasi, kita bakal terus netepi kualitas, standar lan terus berkembang lan nyukupi kabutuhan saben pelanggan, "ujare MD Nathee Nithivasin.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Ninggalake Komentar

Share to...