Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor wong Warta cepet Resorts Pariwisata News Wire Plancongan USA

Choice Hotels nunjuk Chief Marketing Officer anyar

Ningkatake pengalaman tamu minangka landasan strategi pertumbuhan jangka panjang Choice lan komponen kritis saka proposisi nilai sing unggul

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Choice Hotels International, Inc., salah siji saka franchisor lodging paling gedhé ing donya-wis diangkat kepala marketing officer anyar, laporan langsung kanggo Presiden lan Chief Executive Officer, Patrick Pacious.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...