Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Industri Hospitality Hotel & Resor Warta cepet

Pride Hotels target 100 properti ing taun 2030

Hotel Pride Group sing saiki duwe 44 properti sacara nasional wis miwiti rencana ekspansi ambisius kanggo mbukak 100 hotel ing taun 2030. Sawise hotel anyar wis operasional, Pride Group bakal duwe 100 properti kanthi luwih saka 10,000 kunci sing nyebar ing macem-macem wilayah geografis, utamane ing tingkat. 1 lan undakan 2 pasar. Fokus ing model cahya aset kanggo ekspansi kanthi irisan utama portofolio sing dikelola langsung dening perusahaan. Umume properti anyar bakal ana ing papan rekreasi populer kanthi potensial pariwisata sing apik.

Ngumumake pangembangan Pak SP Jain, Ketua lan Direktur Ngatur, Pride Hotels Limited, ujar "Sabanjure tantangan amarga pandemi sajrone rong taun kepungkur, saiki kita ndeleng pertumbuhan eksponensial. Nalika kita bakal duwe 50 properti ing pungkasan taun iki kita rencana kanggo nggedhekake footprints kita nasional dening tikel portofolio kanggo 100 hotel ing 2030. Kanthi pasar entuk momentum cepet kita bakal rauh bali menyang mode expansion kanggo properti kapal penggedhe. Grup Pride tampil apik banget ing 2021-2022 dibandhingake karo 2020-2021. ADR lan pendhudhukan wis mundhak saka 43% dadi 65% kanggo taun saiki 2022-2023. Kita ngarepake jam turnover Rs. 250 crores taun fiskal iki".

Portofolio anyar kalebu resort lan hotel ing kutha Nainital, Jim Corbett, Jabalpur, Daman, Rishikesh, Surendranagar, Dwaraka, Bhavnagar, Bharuch, Agra, Somnath, Dehradun, Chandigarh, Neemrana, Rajkot, Bhopal, Aurangabad, lan Haldwani. Pride Group uga wis mlebu ing ruang apartemen layanan premium kanthi diluncurake merek anyar 'Pride Suites', kanthi properti pisanan ditandatangani ing Gurugram.

Saiki, Pride Hotels ngoperasikake lan ngatur jaringan hotel kanthi jeneng merek "Pride Plaza Hotel" lan Koleksi Mewah India, "Hotel Pride" sing dumunung ing tengah-tengah hotel bisnis kelas atas, "Resort Pride" ing tujuan mesmerizing lan segmen Mid-Market. hotel kanggo saben bisnis "Pride Biznotel". Kabeh merek papat iki uga dihargai lan kerep dikunjungi dening klien perusahaan, turis domestik lan manca. Pride Hotel minangka merek homegrown sing cocog karo keramahan India sing sejati. Visi grup kasebut yaiku netepake Pride Hotels minangka chain Hospitality India sing paling apik.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...