Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Kuliner budaya Tujuan Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Rapat (MICE) News Spanyol Pariwisata News Wire Plancongan

Hotel Arts Barcelona Unveils Summer karo New Marina Coastal Club

gambar duweni saka Hotel Arts Barcelona
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Tujuan Musim Panas Paling Lengkap Lengkap karo Koktail, Panganan lan Musik Langsung

Ruang multi-panggonan sing apik lan nyenengake ngrayakake urip Mediterania santai ing tengah-tengah pemandangan segara sing nggumunake ing setelan alfresco sing serem

Kanthi kumpul pribadi maneh ing meja lan musim lelungan musim panas wis cedhak, Hotel Arts Barcelona dina iki announced Bukak saka seri saka program panas. Program kasebut bakal miwiti pengalaman Mediterania sing sampurna kanthi diluncurake Marina Coastal Club. A tujuan resort-gaya coveted ing sisih tengen dhewe, konsep anyar ndadekke bebarengan papat panggonan alfresco khusu ing siji identitas overarching sing mengeti laidback pesisir urip karo kabeh tunjangan saka retret pantai kemewahan.   

Nampilake panorama sing nggumunake saka lokasi unik ing pinggir banyu, Klub Pesisir Marina nawakake panggonan apik serene kanggo nglangi, socializing kanggo music live lan mangan ing sawetara saka panganan Mediterania paling apik ing kutha. Mbukak kanggo tamu hotel lan warga lokal looking for mundur kutha, papat panggonan interconnected welcome tamu kanggo oasis blooming Club steeped ing raos escapism ing kutha.

"Kawitan lan utomo, bukaan saka Marina Coastal Club minangka respon kanggo tambah dikarepake kanggo premium open-air dining lan hiburan panggonan ing Barcelona," ngandika Hotel Arts Barcelona General Manager, Andreas Oberoi.

"Kanthi nawakake liburan lan komunitas lokal minangka pusat pesisir sing canggih kanggo sosialisasi ing njaba ruangan, Hotel Arts Barcelona mbukak musim panas kanthi pengalaman gaya resort sing anyar sing nggabungake nedha awan sing srengenge ing segara, nyenengake kulawarga ing pinggir kolam lan sawise peteng. panganan lan omben-omben.”

Dumunung ing salah siji saka terraces breezy hotel jejere blumbang, tanggung al fresco Restoran Marina iku epitome saka panas dining, nawakake latar mburi olahan mung sawetara meter saka pantai. Ing wayah nedha awan, teras teduh ing restoran kasebut nggegirisi karo para pengunjung sing nuduhake piring saka menu eklektik sing dipengaruhi dening panganan sing nyenengake lan masakan Mediterania. Sawise peteng, getaran lan arah kuliner diganti: kurban berkembang fokus ing daging, iwak panggang, tapas lan sajian beras.

Madhep mil saka pesisir murni, ruangan Club Kolam Marina stuns karo tampilan saka Frank Gehry kang El Peix 52 meter reca iwak emas, landmark arsitektur dumunung ing patemon segara lan tanah. Setel ing tengah-tengah taman sing subur, papan kasebut dirancang kanggo kulawarga, nyawisake panganan sing nyenengake lan panganan gaya kothak bento ing wayah awan.

Ing cedhak, mung diwasa Kolam Tanpa wates Marina iku panggonan glamor inspirasi dening pizzazz saka pemandangan pantai-klub Mediterania lan di senengi dening sing looking for papan sosial elegan, nalika nglaras ngalih-mati secluded. Nyedhiyakake koktail beku lan cokotan gourmet sing dieksekusi kanthi sampurna ing angin segara lan srengenge sing nggumunake, iki minangka papan sing paling modis lan canggih kanggo nikmati wengi musim panas sing apik ing Barcelona.

Ing wayah sore, ajang kasebut narik kawigaten wong akeh sawise nedha bengi saka restoran hotel, kalebu loro Enoteca sing dibintangi Michelin, kanthi nawakake musik live, program hiburan akhir minggu, lan dhaptar koktail, anggur lan pencernaan sing akeh.

Wayah sore liyane nganti lingsir wengi, Marina Sunset Lounge Bar, Panggonan sampurna kanggo nalika adoh Golden jam pungkasan Sunshine karo sundowner utawa kaca kadhemen bubbly lan éca crudités, uga panggonan karakterful sawise-nedha bengi ngendi kanggo seneng hiburan urip.

Marina Restaurant serves nedha awan saben dina saka 12:30 kanggo 4:30 lan nedha bengi saka 7:30 kanggo tengah wengi; Marina Sunset Lounge Bar mbukak antarane Juni lan September saka 5:00 kanggo 01:00; nalika Marina Tanpa wates Pool lan Marina Pool nampa tamu saka Juni kanggo September, 11:00 kanggo 7:00.

Program musim panas liyane bakal diumumake ing sawetara minggu sing bakal teka. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Hotel Arts Barcelona lan nggawe reservasi, mangga klik kene.

Babagan Hotel Arts Barcelona

Hotel Arts Barcelona nduweni panorama sing nggumunake saka lokasi unik ing pinggir banyu, ing jantung lingkungan Port Olímpic kutha. Dirancang dening arsitek kondhang Bruce Graham, Hotel Arts nduweni 44 lantai saka kaca lan baja sing katon, dadi fitur penting ing cakrawala Barcelona. hotel waterfront kang 455 kamar lan 28 eksklusif Penthouse fitur ramping, desain modern dilengkapi karo koleksi nyengsemaken abad kaping 20 karya seniman Catalan lan Spanyol kontemporer. Hotel Arts minangka salah sawijining tujuan kuliner utama ing Barcelona kanthi 2 Enoteca sing dibintangi Michelin sing dipimpin dening koki sing misuwur, 5 bintang Michelin Paco Perez lan restoran Arola kanthi menu kreatif saka tapas sing diciptakake maneh dening koki selebriti Spanyol Sergi Arola. Para tamu sing pengin uwal sing tenang bisa nikmati perawatan khas dening merek perawatan kulit Spanyol terkenal Natura Bisse sing madhep Segara Mediterania ing 43 The Spa. Diakoni minangka salah sawijining hotel bisnis paling dhuwur ing Spanyol, Hotel Arts nyedhiyakake ruang fungsi luwih saka 3,000 kaki persegi sing madhep Mediterania ing Arts 41, kanggo rapat dewan lan konferensi uga acara sosial, pernikahan, lan perayaan. Hotel nawakake tambahan 24,000 meter persegi ruang fungsi, karo papan patemon utama dumunung ing lemah ngisor lan lantai loro.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...