Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Australia Warta Breaking Travel negara | wilayah Hotel & Resor News Pernyataan Pers

Hotel TFE anyar ing Sydney Surry Hills

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hotel butik TFE kanthi 102 kamar bakal dadi hotel kaping lima sing dibukak ing Koleksi dening TFE Hotels ing lingkungan Surry Hills sing trendi Sydney.

TFE Hotels bakal mbukak properti Koleksi anyar.

Hotel butik 102-kamar bakal dadi sing kaping lima sing dibukak miturut spanduk Collection by TFE Hotels, kanthi sukses banget ing Brisbane's The Calile Hotel lan hotel 5 Green Star pisanan ing Selandia Baru - The Hotel Britomart.  

Iki minangka merek pertama ing Sydney - lengkap karo kolam renang tanpa wates ing payon kanthi pemandangan kutha sing apik, ing tengah-tengah pusat makan lan blanja butik Surry Hill ing awal 2024. 

CEO TFE Hotels, Antony Ritch ngandika sing karo kabeh hotel Koleksi, tamu bisa nyana hotel desain-mimpin béda karo layanan bespoke, lan manungsa waé kanggo individu. Tambahan saka brickwork mlengkung, dalan watu, lan Cloister - restoran aktif lan ruang bar ing hotel - babak metu pengalaman tamu.  

"We are arang banget bangga partner karo TOGA Group sing wis instrumental ing ngowahi Surry Hills dadi salah siji saka tujuan gaya urip paling sought-sawise," ngandika.  

"Surry Hills minangka papan kanggo salah sawijining restoran, restoran, lan butik utama ing kutha. Properti Koleksi iki bakal dadi tujuan dhewe. 

Ritch ujar manawa hotel Koleksi paling anyar iki minangka salah sawijining properti khusus sing saiki dikembangake ing saindenging negara. 

"Nalika kita ndeleng hotel Koleksi, kita nggolek mitra kanthi lampiran pribadi kanggo properti kasebut, lan semangat kanggo mbangun warisan kanggo komunitas."

Managing Director TOGA Group lan Ketua TFE Hotels, Allan Vidor, ujar manawa pangembangan Surry Hills Village nggabungake Surry Hills lan Redfern sing paling apik dadi siji tujuan sing apik. 

"Iki bakal dadi area toko sing canggih, hotel khusus anyar, omah sing apik banget, ruang kerja sing progresif lan ruang acara kontemporer," ujare.  

Fink Group, pemilik lan operator saka sawetara restoran anjog Sydney kalebu Quay, Bennelong, Firedoor, lan Otto bakal njagong ing tengah panggonan dining karo pengecer liyane gedhe kanggo tindakake.

"Penting kanggo sesanti kita yaiku warisan sing digawe lan ditinggalake kanggo komunitas sing dikembangake, lan kita weruh yen Desa Surry Hills bakal dadi papan sing bisa dienggoni, kerja, tetep lan ngunjungi nganti pirang-pirang taun kepungkur." 

Pangembangan panggunaan campuran, sing jembaré 1.2ha, bakal didhukung taman umum anyar 517sqm lan ruang ritel lan komersial nganti 12,000sqm. TOGA uga bakal mbangun dalan umum sing nyambungake Marriott Street lan Baptist Street. 


Kanggo informasi luwih lengkap babagan Koleksi dening TFE Hotels ngunjungi: https://collectionbytfehotels.com/

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...