Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Tujuan Yunani Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Luxury News wong Pernyataan Pers Resorts Pariwisata News Wire Plancongan

W Hotels mbukak hotel mewah anyar ing Pantai Yunani

W Hotels mbukak hotel mewah anyar ing Pantai Yunani
W Hotels mbukak hotel mewah anyar ing Pantai Yunani
ditulis dening Harry Johnson

Debut sing paling diantisipasi saka retret Yunani iki nggawa energi sing sregep lan kreatif menyang Navarino Waterfront

W Hotels, bagean saka portofolio Marriott Bonvoy saka 30 merek hotel sing luar biasa, dina iki ngumumake bukaan W Costa Navarino.

Debut sing paling diantisipasi ing retret Yunani iki nggawa energi sing sregep lan kreatif menyang Navarino Waterfront, area resort terpadu paling anyar ing Costa Navarino ing Mediterania.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...