Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Luxury News wong Pernyataan Pers tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan

Hotelbeds ngluncurake strategi Lingkungan, Sosial & Pemerintahan anyar

Hotelbeds ngluncurake strategi Lingkungan, Sosial & Pemerintahan anyar
CEO Hotelbeds Nicolas Huss
ditulis dening Harry Johnson

Program anyar "kanggo njupuk posisi Hotelbeds ing ESG menyang tingkat sabanjure lan galvanize komitmen kita kanggo nggawe lelungan dadi kekuatan kanggo apik"

Hotelbeds dina iki ngumumake strategi Lingkungan, Sosial lan Pamrentahan sing anyar, sing tujuane, kaya sing diterangake CEO Hotelbeds Nicolas Huss, "kanggo njupuk posisi Hotelbeds ing ESG menyang tingkat sabanjure lan galvanize komitmen kita kanggo nggawe lelungan dadi pasukan sing apik".

prasetya iki ora anyar kanggo Hotelbeds, kanthi sawetara inisiatif sing ana gandhengane karo ESG sing wis ana ing sabuk, kalebu:

  • Ndhaptar menyang The Climate Pledge - perusahaan travel B2B pisanan sing nglakoni;
  • Entuk status netral karbon luwih saka patang taun berturut-turut;
  • Program Green Hotels sawijining lan
  • Dhukungan sing terus-terusan kanggo Ukraina liwat program Make Room 4 Ukraina.

Iki uga reaksi cepet sajrone pandemi, mindhah kegiatan sukarela kanggo karyawan kanthi online kanggo ndhukung macem-macem NGO lan klompok sing ndhukung komunitas sing rawan ing saindenging jagad.

Nicolas Huss nerangake manawa "minangka salah sawijining perusahaan teknologi perjalanan sing unggul ing donya, kita duwe kesempatan kanggo nggawe pariwisata dadi kekuwatan sing apik lan menehi kontribusi kanggo nggawe masa depan sing lestari. Kita setya ndhukung lan ngembangake pariwisata ijo lan terus nyuda dampak lingkungan saka operasi lan kantor saben dina, uga ndhukung mitra kanggo nggayuh tujuan ESG dhewe.

"Babagan penting liyane saka strategi kita yaiku kanggo mesthekake yen kita mimpin agenda ESG saka ngarep, mesthekake karyawan bisa menehi kontribusi kanggo nggawe masyarakat sing luwih kuwat lan sehat uga ndhukung komunitas lokal supaya bisa maju lan maju. Kajaba iku, program kesejahteraan kita, sing ana ing budaya kita, minangka salah sawijining alat utama kanggo ndhukung wong-wong ing lelungan menyang rasa seneng lan keseimbangan urip.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Saka perspektif pamrentahan, sanajan kita ngerti yen kita duwe luwih akeh pakaryan, kita wis entuk 50% saka tim eksekutif dadi wanita, nggambarake tekad kita duwe papan kerja sing inklusif lan macem-macem."

Antarane inisiatif sing direncanakake Hotelbeds bakal diluncurake ing taun ngarep, nggarap macem-macem LSM, yaiku proyek reboisasi global lan skema bimbingan kanggo bisnis skala cilik utawa wiwitan, utamane sing fokus ing lelungan sing lestari.

Iki uga ngrancang kanggo nggunakake komitmen mitra hotel kanggo masalah kelestarian, kanthi saringan pesenan sing ngenali hotel sing ngindhari plastik siji-sijine, contone, utawa sing nawakake titik pangisian daya listrik kanggo kendaraan - ngetutake kawruh manawa syarat kasebut dadi penting kanggo. wong lelungan saiki.

Lan minangka bagean saka peluncuran strategi sing luwih akeh, perusahaan uga ngumumake marang karyawan minggu iki nambah jumlah jam sukarelawan sing bakal cocog, nuduhake kapercayan manawa tim ing Hotelbeds kepengin banget nggawe bedane ing komunitas sing manggon. lan karya.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...