Hotel & Resor Warta cepet Uni Emirat Arab

Tukang hotel sing berpengalaman menehi keahlian kanggo tujuan Dubai sing anyar

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Tukang hotel sing berpengalaman, Alexander Suski, njupuk peran dadi CEO konsultan Terra Sol Hospitality, ngawasi peluncuran salah sawijining pembangunan sing paling ditunggu-tunggu ing wilayah kasebut, Terra Solis Dubai.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...