Kepiye Watesan COVID Saiki Ngaruhi Bocah-bocah

ditulis dening editor

Bocah-bocah wis dadi perhatian sing kuat sajrone pandemi iki, ngrasakake ketegangan mental lan sosial amarga ngunci bola-bali lan larangan sosial. Kanggo nom-noman umur 6-18, data anyar nuduhake nganti 70 persen ngalami kemunduran kesehatan mental lan kesejahteraan ing sawetara aspek. Generasi sabanjure ngalami kuatir, depresi, lan kahanan sing ora mesthi nalika interaksi sosial penting kanggo pangembangan mental lan sosial.

Print Friendly, PDF & Email

Rebo 19 Januari, gabung karo Dr Martha Fulford (Dokter Penyakit Infèksius lan Profesor Madya ing Universitas McMaster) lan Dr Khrista Boylan (Psikiater Pediatrik lan Profesor Madya, Departemen Psikiatri & Neurosains Perilaku ing Universitas McMaster), bebarengan karo moderator Dr. Richard Tytus lan Dr. Dennis DiValentino kanggo acara online eksklusif, Ayo Kids Be Kids.

Let Kids Be Kids bakal kalebu sawetara profesional medis sing panemune beda karo kabijakan pemerintah saiki - nggawe acara iki dadi diskusi sing kontroversial lan nyenengake babagan masalah saiki.

Presenter Let Kids Be Kids bakal ngatasi masalah sing gegandhengan karo COVID-19 sing dadi perhatian para profesional kesehatan nalika ngurus pasien pediatrik lan menehi tuntunan kanggo wong tuwa. Dheweke uga bakal ngomong babagan keprihatinan sing ana ing masarakat umum.

Sesi kapisah bakal dianakake kanggo profesional kesehatan (2pm nganti 3:30pm ET) lan masyarakat umum (4pm nganti 5:30pm ET). Loro-lorone bakal nampilake kesempatan Q&A interaktif.

Topik sing dibahas bakal kalebu, nanging ora diwatesi:

• Nemtokake pandemi lan ing ngendi kita saiki - pandemi panik lan PCR positif

• Apa tegese kanggo bocah-bocah - apa vaksinasi pediatrik wajib dibutuhake?

• Apa risiko nyata nglilani bocah bali menyang sekolah? Iku ora dhuwur kaya sing sampeyan pikirake

• Apa risiko nyata yen bocah bisa tuwuh maneh? Ekstrakurikuler, bocah-bocah ketemu simbah, srawung karo kanca-kanca, lsp.

• Pivoting menyang "Normal Anyar" - perawatan anyar ana ing cakrawala

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar