Warta cepet

Kepiye Nevis nggumunake Pengunjung?

Mung 36 mil persegi, Nevis minangka pulo cilik ing Karibia kanthi mujur nengen, pesisir kristal, lan keanggunan tanpa usaha. Dadi, apa sing narik wisatawan menyang pulo cilik iki lan apa sing nggumunake babagan tujuan iki?

Senadyan ukurane cilik 36 mil persegi, Nevis nduweni macem-macem hotel lan resort kanggo wong sing seneng milih. Apa sing nggoleki retret puncak bukit sing bersejarah, oasis pinggir pantai kontemporer, utawa sing unik banget ing antarane loro kasebut, Nevis nduweni hotel sing sampurna kanggo nampung tamu sing paling diskriminasi.

"Pengunjung kanggo Nevis tansah ketoke kaget dening nomer hotel gedhe dumunung kene,"Sa Devon Liburd, Otoritas Pariwisata Nevis CEO interim. "Iku stands kanggo alesan, sanadyan. Amarga Nevis ora kaya pulo liyane ing Karibia, kita wis bisa nggawe merek keramahan sing khas lan iki pancen bangga banget.

Mangkene pilihan hotel Nevis sing menehi conto penawaran wisata paling apik ing pulo kasebut:

Four Seasons Resort Nevis nawakake plesiran mewah sing sampurna ngimbangi panemuan, ketenangan lan rekreasi. Nawakake lapangan golf khas Robert Trent Jones II 18-lubang, 3 mil saka pinggir pantai sing murni, papan makan sing apik lan spa kelas donya sing nawakake pijet pasangan 'ing sangisore lintang' sing dipuji karo nedha bengi sing dipadhangi lilin, resort mewah iki minangka kontemporer. pawujudan comfort Karibia lan Hospitality.

Paradise Beach Nevis punika koleksi splendidly secluded saka telulas pribadi 2, 3 lan 4-kamar turu Villas lan omah-omahé pantai nestled mung sawetara langkah adoh saka Karibia banget. Saben duwe atap jerami sing digawe kanthi ahli, balok sing digawe tangan, tembok kaca sing jembar, ruang makan njero ruangan lan ruangan, lan kolam renang pribadi. Resor iki minangka papan sing cocog kanggo klompok kulawarga utawa kanca-kanca cilik nganti gedhe lan resepsi eksklusif.

Golden Rock Inn conveys inti karukunan pokok karo sawijining 11 pondokan tamu nyenengake, kalebu 19. Century loro-crita Sugar Mill. Properti 100-hektar sing apik iki kanthi pemandangan segara sing nggumunake menyang Antigua lan Montserrat nduwe 40 hektar kebon tropis sing ditanduri lan kolam renang musim semi. Sing pengin nyingkiri kabeh mesthi bakal nemokake swarga dhewe ing kene.

Hamilton Beach Villas and Spa minangka tambahan sing relatif anyar kanggo daftar hotel inspirasi Nevis. Dikembangake dening Deon Daniel sing lair ing Nevis, retret santai ing Pantai Cotton Ground iki nawakake akomodasi sing wiyar sing disorot dening kabeh kenyamanan omah kalebu pawon sing dilengkapi, mesin cuci lan pengering ing unit, lan layanan penyediaan pra-teka. Fitur-fitur kasebut digabungake karo fasilitas resort sing apik kanggo nggawe lingkungan sing ora pengin ditinggal para tamu.

The Hermitage, dumunung ing 800 kaki sadhuwuring segara ing sikil Nevis Peak, paling mesthi salah siji saka resort paling incomparable ing pulo. Gedung Utama dianggep minangka salah sawijining omah kayu paling tuwa ing kabeh Karibia lan wis nampa tamu luwih saka 300 taun. Saiki, resort iki kalebu sewelas bangunan tambahan sing nyebar ing limang hektar kanthi gaya desa Nevisian tradisional. Resor iki nawakake pengalaman langgeng saka gaya urip Karibia asli.

Oualie Beach Resort minangka hotel butik santai sing dikelola kulawarga sing dumadi saka 32 kamar sing nyebar ing pantai ing pondokan roti jahe siji lan loro. Resor sing sensitif lingkungan iki bangga karo kelestarian, wis nginstal panel fotovoltaik, pemanas surya lan lampu energi sing sithik ing saindenging properti lan mung ngladeni panganan lokal lan lokal, yen kasedhiya, ing restoran. Wisatawan sing sadar lingkungan bakal seneng ing papan sing ora rusak iki.

Pantai Perkebunan Montpelier minangka lambang kemewahan sing santai. Dibangun ing perkebunan gula lawas 300 taun idyllically dumunung 750 kaki ndhuwur Segara Karibia, plesiran luhur iki effortlessly nyampur sakcedhake sajarah karo pengalaman imajinatif sing ngidini tamu kanggo rejuvenate nalika savoring exquisitely disiapake pangan, anggur apik, layanan sampurna lan kesenengan srengenge direndhem saka urip pulo tropis.

Zenith Nevis minangka enclave vila pantai mewah anyar sing nyoroti kaendahan alam Nevis lan lingkungan sing tentrem ing tengah dekorasi tropis modern. Koleksi suite lan vila sing nggumunake ing saindenging enem hektar iki nduweni concierge lan keamanan 24 jam, layanan kamar, lounge lan restoran ing pinggir segara, lan layanan kalebu taksi banyu, koki pribadi, perawatan bocah profesional, spa, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar