Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Jerman gourmet News

Carane Mangan Sosis Veal Putih ing Bavaria?

sosis
Fotograf Tobias Gerber, duweni Pariwisata Bavaria
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa sampeyan bisa mangan kulit Weisswurst utawa Sosis Putih? Apa sampeyan mangan karo lan apa tegese "zuzeln"?

Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan bisa mangan kulit Weisswurst, diterjemahake Sosis Putih. Apa sampeyan mangan karo lan apa tegese "zuzeln"? "Cara ... video" singkat kita karo Bavaria Insider Jakob Portenlänger saka pub Munich "Xaver's" nuduhake sampeyan carane mangan "Sosis Putih."

Dewan Pariwisata Bavarian kepengin nyiapake Turis Amerika lan nerbitake pandhuan kanggo sinau babagan seluk beluk budaya Bavarian.

Weisswurst, utawa sosis sapi, minangka sajian apik ing Bavaria. Iku mung asli yen digawe karo daging sapi.

Cara tradisional dipangan sadurunge jam rolas, diiringi pretzel, mustar manis, lan bir gandum Bavarian. Nanging, ana aturan tartamtu babagan carane mangan Weisswurst kanggo ngoptimalake pengalaman kuliner iki.

Aturan penting yaiku aja mangan kulit. Iku kudu Cut diagonally ing setengah lan banjur daging kudu peeled langsung saka kulit, padha karo setengah liyane.

Utawa cara sing luwih tradisional, sing diarani "Zuzeln" yaiku nyelehake sosis ing mustar manis lan nyedhot daging saka kulit. Malih!

Bavaria, kanthi resmi Negara Bebas Bavaria, iku sawijining negara ing Jerman kidul-wétan. Kanthi jembaré 70,550.19 km², Bavaria minangka negara bagian Jerman paling gedhé miturut wilayah daratan, sing kira-kira seperlima saka total wilayah Jerman.

Bavaria wis mesthi rada beda karo liyane ing Jerman.
Cara paling gampang kanggo tekan Bavaria yaiku mabur menyang Munich utawa njupuk salah sawijining sepur Intercity kanggo nyambungake saka Jerman, Austria, Swiss, utawa Italia Lor.

Bavarians minangka karakter kreatif kanthi crita sing nyenengake.

Dheweke nginterpretasikake tradhisi lan adat Bavarian kanthi cara sing anyar. Dheweke wis bosok banget ing tanah air kaya ora ana ing Jerman. Seniman, musisi, pengrajin, pembuat bir, pembuat anggur, koki, lan liya-liyane nggawe wajah Bavaria. Contone, bocah-bocah saka Snow White Gin, ngasilake gin nggunakake bahan-bahan murni sing asale saka wilayah alas Spessart, lan ing wektu sing padha, padha ngreksa tradisi penyulingan Bavarian khusus lan lawas.

 Wong-wong mau menehi jeneng gin saka karakter dongeng sing misuwur, Snow White, sing diarani inspirasi saka kutha asale Lohr am Main. 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan aturan lan peraturan entri, bukak situs web ing Kantor Luar Negeri Federal. ing eTurboNews

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar