Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News wong tanggung jawab Keslametan Swiss Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan Trending

Geni gedhe nutup Bandara Internasional Geneva

Geni gedhe nutup Bandara Internasional Geneva
Geni gedhe nutup Bandara Internasional Geneva
ditulis dening Harry Johnson

Swiss Bandara Jenewa (GVA) dipeksa kanggo nundha kabeh landings ana afternoon, amarga geni massive ing bangunan toko.

Geni kasebut ana ing fasilitas resepsi kanggo wong sing golek suaka sing lagi dibangun lan asap ireng sing kandel nyebar ing bandara paling sibuk nomer loro ing Swiss.

Nalika kabeh pendaratan wis ditanggepi, budhal saka Bandara Geneva ditinggalake ing kawicaksanan pilot.

"Amarga geni ing pinggir landasan pacu, pendaratan lan lepas landas wis digantung wiwit jam 5:35" tweet akun resmi bandara. 

"Pembukaan maneh landasan pacu, kanggo lepas landas wiwitane, kira-kira jam 7 sore" wektu lokal.

Miturut statement juru wicoro bandara, "pusat resepsi anyar kanggo asylum-seekers - sing lagi dibangun ... lagi kobong. Ana ing njaba keliling bandara nanging nggawe akeh asap.

Terserah pilot apa penerbangane bakal mangkat saka bandara, ujare juru wicoro, nanging kabeh tekane wis ditundha nganti saiki. 

Bandara, dumunung ing jejere tapel wates Swiss karo Prancis, duwe landasan pacu konkrit siji meh 4km dawa. Iki minangka bandara paling sibuk nomer loro ing Swiss, sawise Zurich. Miturut wartawan ing adegan kasebut, penerbangan mlebu saka Lisbon, Barcelona lan Madrid wis dialihake, dene para rawuh liyane katon telat.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...