24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Hak Asasi Manungsa

Warta lan update babagan Hak Asasi Manungsa, perdagangan manungsa, eksploitasi seksual bocah lan sisih peteng industri pariwisata lan pariwisata.Klik kene kanggo ngirim warta lan tips.