Plancongan Bisnis Pelayaran Pariwisata Eropa Investment Luxury Norway Warta cepet Resorts tanggung jawab Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi

Hurtigruten Norwegia ngluncurake kapal hibrida pisanan

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Hurtigruten Norway wis dibukak pisanan lingkungan nganyari baterei-Sato powered kapal, MS Richard Kanthi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...