Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

IATA: Pemulihan perjalanan udara tetep kuwat

IATA: Pemulihan perjalanan udara tetep kuwat
Willie Walsh, Direktur Jenderal, IATA
ditulis dening Harry Johnson

Sawise rong taun ngunci lan watesan tapel wates, wong nggunakake kebebasan kanggo lelungan ing ngendi wae

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake data penumpang kanggo Juni 2022 nuduhake manawa pemulihan ing perjalanan udara tetep kuwat. 

  • Lalu lintas total ing Juni 2022 (diukur ing revenue penumpang kilometer utawa RPKs) munggah 76.2% dibandhingake Juni 2021, utamané didorong dening Recovery kuwat ing lalu lintas internasional. Sacara global, lalu lintas saiki ana ing 70.8% saka tingkat sadurunge krisis. 
  • Lalu lintas domestik kanggo Juni 2022 mundhak 5.2% dibandhingake karo periode taun kepungkur. Perbaikan sing kuat ing umume pasar, digabungake karo nyuda sawetara watesan kunci sing gegandhengan karo Omicron ing pasar domestik China, nyebabake asil kasebut. Total lalu lintas domestik Juni 2022 ana ing 81.4% saka tingkat Juni 2019.
  • Lalu lintas internasional mundhak 229.5% dibandhingake Juni 2021. Ngangkat watesan lelungan ing umume wilayah Asia-Pasifik nyumbang kanggo pemulihan. RPK internasional Juni 2022 tekan 65.0% saka tingkat Juni 2019.

"Panjaluk lelungan udara tetep kuwat. Sawise rong taun ngunci lan watesan tapel wates, wong nggunakake kebebasan kanggo lelungan ing ngendi wae, "ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA

Pasar Penumpang Internasional

  • Maskapai Asia-Pasifik wis munggah 492.0% ing lalu lintas Juni dibandhingake Juni 2021. Kapasitas mundhak 138.9% lan faktor mbukak munggah 45.8 persentasi poin kanggo 76.7%. Wilayah kasebut saiki relatif mbukak kanggo pengunjung lan pariwisata manca sing mbantu ningkatake pemulihan.
  • Operator Eropa' Lalu lintas Juni mundhak 234.4% tinimbang Juni 2021. Kapasitas mundhak 134.5%, lan faktor muatan mundhak 25.8 poin persentase dadi 86.3%. Lalu lintas internasional ing Eropa luwih dhuwur tinimbang tingkat pra-pandemi kanthi istilah sing disesuaikan kanthi musiman.
  • Maskapai Timur Tengah ' lalu lintas wungu 246.5% ing Juni dibandhingake Juni 2021. Kapasitas Juni wungu 102.4% versus periode taun kepungkur, lan faktor mbukak munggah 32.4 persentasi poin kanggo 78.0%. 
  • Operator Amérika Lor ngalami kenaikan lalu lintas 168.9% ing wulan Juni dibandhingake periode 2021. Kapasitas mundhak 95.0%, lan faktor beban mundhak 24.1 poin persentase dadi 87.7%, sing paling dhuwur ing antarane wilayah kasebut.
  • Maskapai Amerika Latin ' Lalu lintas Juni mundhak 136.6% dibandhingake sasi sing padha ing 2021. Kapasitas Juni mundhak 107.4% lan faktor beban tambah 10.3 poin persentase dadi 83.3%. Sawise mimpin wilayah ing faktor beban sajrone 20 wulan berturut-turut, Amerika Latin bali menyang posisi kaping telu ing wulan Juni.
  • Maskapai penerbangan Afrika wis 103.6% munggah ing RPKs Juni versus setahun kepungkur. Kapasitas Juni 2022 munggah 61.9% lan faktor beban mundhak 15.2 poin persentase dadi 74.2%, sing paling murah ing antarane wilayah. Lalu lintas internasional antarane Afrika lan wilayah tetanggan cedhak karo tingkat pra-pandemi.

"Kanthi musim lelungan musim panas Hemisphere Lor saiki wis rampung, ramalan yen ngangkat larangan lelungan bakal ngeculake panjaluk lelungan sing pent-up lagi ditindakake. Ing wektu sing padha, nyukupi panjaluk kasebut wis mbuktekake tantangan lan kemungkinan bakal terus kaya ngono. Kabeh liyane alesan kanggo terus nuduhake keluwesan kanggo aturan nggunakake slot. Tujuan Komisi Eropa kanggo bali menyang syarat 80-20 sing wis suwe durung wayahe. 

"Deleng masalah sing maskapai lan penumpang ing sawetara bandara hub lagi diadhepi. Bandara kasebut ora bisa ndhukung kapasitas sing diumumake sanajan ambang slot saiki 64% lan wis nambah tutup penumpang anyar nganti akhir Oktober. Fleksibilitas isih penting kanggo ndhukung pemulihan sing sukses.

"Kanthi mbatesi nomer penumpang, bandara nyegah maskapai supaya entuk manfaat saka panjaluk sing kuat. Bandara Heathrow wis nyoba nyalahake maskapai amarga gangguan kasebut. Nanging, data Kinerja Tingkat Layanan sajrone nem wulan pisanan taun iki nuduhake manawa dheweke gagal nyedhiyakake layanan dhasar lan ora kejawab target layanan Keamanan Penumpang kanthi 14.3 poin. Data kanggo wulan Juni durung diterbitake nanging samesthine bakal nuduhake tingkat layanan paling murah ing bandara wiwit cathetan diwiwiti, "ujare Walsh.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...