IATA: Peningkatan sing kuat ing kinerja safety maskapai

IATA: Peningkatan sing kuat ing kinerja safety maskapai
IATA: Peningkatan sing kuat ing kinerja safety maskapai
ditulis dening Harry Johnson

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngrilis data kinerja safety 2021 kanggo industri maskapai komersial sing nuduhake perbaikan sing kuat ing sawetara wilayah dibandhingake karo 2020 lan limang taun 2017-2021.

Sorotan kalebu:

  • Pengurangan jumlah total kacilakan, tingkat kacilakan lan korban jiwa.
  • Anggota lan maskapai penerbangan IATA ing registri IATA Operational Safety Audit (IOSA) (sing kalebu kabeh anggota IATA) ngalami kacilakan fatal nul taun kepungkur.
  • Ora ana kacilakan ekskursi landasan pacu/taxiway, kanggo pisanan ing paling sethithik 15 taun.

2021
2020Rata-rata 5 taun
(2017-2021)

Kabeh tingkat kacilakan (kacilakan saben yuta penerbangan) 1.01 (1 kacilakan saben 0.99 yuta penerbangan)1.58 (1 kacilakan saben 0.63 yuta penerbangan)1.23 (1 kacilakan saben 0.81 yuta penerbangan)
Kabeh tingkat kacilakan kanggo maskapai anggota IATA0.44 (1 kacilakan saben 2.27 yuta penerbangan)0.77 (1 kacilakan saben 1.30 yuta penerbangan)0.72 (1 kacilakan saben 1.39 yuta penerbangan)
Kacilakan total263544.2
Kacilakan fatal (i) 7 (1 jet lan 6 turboprop)57.4
Kesalahan121132207
Resiko fatal0.230.130.14
risiko fatality maskapai anggota IATA0.000.060.04
Kerugian jet jet (saben yuta penerbangan) 0.13 (1 kacilakan gedhe saben 7.7 yuta penerbangan)0.16 (1 kacilakan gedhe saben 6.3 yuta penerbangan)0.15 (1 kacilakan gedhe saben 6.7 yuta penerbangan)
Kerugian Hull Turboprop (saben yuta penerbangan)1.77 (1 lambung mundhut saben 0.56 yuta penerbangan)1.59 (1 lambung mundhut saben 0.63 yuta penerbangan)1.22 (1 lambung mundhut saben 0.82 yuta penerbangan)
Total penerbangan (yuta)25.722.236.6

"Keamanan tansah dadi prioritas paling dhuwur. Pengurangan parah ing nomer penerbangan taun kepungkur dibandhingake rata-rata 5 taun nggedhekake impact saben kacilakan nalika kita ngetung tarif. Nanging nalika ngadhepi pirang-pirang tantangan operasional ing taun 2021, industri kasebut nambah sawetara metrik safety utama. Ing wektu sing padha, jelas manawa kita duwe akeh karya ing ngarep kanggo nggawa kabeh wilayah lan jinis operasi nganti tingkat kinerja safety global, "ujare Willie Walsh, IATADirektur Jenderal.

Risiko Pati

Tambah sakabèhé ing risiko fatality ing 2021 dadi 0.23 amarga mundhak ing kacilakan turboprop fatal. Ana siji kacilakan fatal sing nglibatake pesawat jet taun kepungkur lan risiko fatalitas jet ing 2021 yaiku 0.04 saben yuta sektor, paningkatan rata-rata 5 taun 0.06.

Resiko fatalitas sakabèhé 0.23 tegese rata-rata, wong kudu mabur saben dina suwene 10,078 taun kanggo nandhang kacilakan kanthi paling ora siji tiwas. 

IOSA

IOSA minangka standar industri global kanggo audit keamanan operasional maskapai lan syarat kanggo anggota IATA. Iki digunakake dening akeh panguwasa ing program safety peraturan. 

  • Saiki. 403 maskapai ana ing Registry IOSA, kalebu 115 non-IATA Anggota. 
  • Tingkat kabeh-kacilakan kanggo maskapai ing registri IOSA ing 2021 luwih saka enem kaping luwih apik tinimbang tarif kanggo maskapai non-IOSA (0.45 vs. 2.86). 
  • Rata-rata maskapai penerbangan IOSA 2017-2021 lawan maskapai non-IOSA meh kaping telu luwih apik. (0.81 vs. 2.37). Kabeh maskapai anggota IATA kudu njaga registrasi IOSA. 

"Kontribusi IOSA kanggo nambah safety dituduhake ing asil paling apik saka maskapai ing pendaptaran-preduli saka wilayah operasi. Kita bakal terus berkembang IOSA kanggo ndhukung kinerja safety industri sing luwih apik, "ujare Walsh.

Tarif mundhut awak jet miturut wilayah operator (saben 1 yuta keberangkatan) 

Rata-rata tingkat mundhut jet hull global mudhun rada ing 2021 dibandhingake rata-rata limang taun (2017-2021). Lima wilayah ngalami perbaikan, utawa ora ana kerusakan dibandhingake rata-rata limang taun. 

Wilayah202120202017-2021
Afrika0.000.000.28
Asia Pacific0.330.620.29
Persemakmuran saka
Negara Merdeka (CIS)
0.000.000.92
Eropah0.270.310.14
Amerika Latin lan Karibia0.000.000.23
Timur Tengah lan Afrika Lor0.000.000.00
Amerika Utara0.140.000.06
Asia Lor0.000.000.03
Global

Tarif mundhut lambung turboprop miturut wilayah operator (saben 1 yuta keberangkatan)

Lima wilayah nuduhake perbaikan utawa ora ana kerusakan ing tingkat mundhut lambung turboprop ing 2021 yen dibandhingake karo rata-rata 5 taun. Wilayah mung sing ndeleng mundhak dibandhingake rata-rata limang taun yaiku CIS lan Afrika. 

Sanajan sektor sing diterbangake dening turboprop mung nuduhake 10.99% saka total sektor, kacilakan sing nglibatake pesawat turboprop nuduhake 50% kabeh kacilakan, 86% kacilakan fatal lan 49% korban jiwa ing taun 2021.

"Operasi Turboprop bakal dadi area fokus kanggo ngenali cara lan cara kanggo nyuda jumlah insiden sing ana gandhengane karo jinis pesawat tartamtu," ujare Walsh.

Wilayah202120202017-2021
Afrika5.599.775.08
Asia Pacific0.000.000.34
Persemakmuran saka
Negara Merdeka (CIS)
42.530.0016.81
Eropah0.000.000.00
Amerika Latin lan Karibia0.002.350.73
Timur Tengah lan Afrika Lor0.000.001.44
Amerika Utara0.001.740.55
Asia Lor0.000.000.00
Global

Keamanan ing CIS

Maskapai sing berbasis ing wilayah CIS ora ngalami kacilakan jet fatal ing taun 2021 kanggo taun kaping pindho berturut-turut. Nanging, ana papat kacilakan turboprop. Telu kasebut nyebabake 41 fatalitas, nyathet luwih saka sapratelune saka 2021 fatalitas. Ora ana maskapai sing melu ana ing pendaptaran IOSA. 

Keamanan ing Afrika 

Maskapai sing berbasis ing Afrika sub-Sahara ngalami patang kacilakan ing taun 2021, kabeh nganggo pesawat turboprop, telu nyebabake 18 tiwas. Ora ana operator sing ana ing registri IOSA. Ora ana kacilakan jet hull ing taun 2021 utawa 2020. 

Prioritas kanggo Afrika yaiku implementasine standar sing ana gandhengane karo safety lan praktik sing disaranake (SARPS) Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO). Ing pungkasan taun 2021, udakara 28 negara Afrika (61% saka total) duwe implementasi SARPS 60% utawa luwih. Kajaba iku, pendekatan multi-stakeholder sing fokus ing negara tartamtu bakal penting kanggo ngatasi kedadeyan sing bola-bali.

APA sing kudu dijupuk saka ARTIKEL INI:

  • 23 means that on average, a person would need to take a flight every day for 10,078 years to be involved in an accident with at least one fatality.
  • Five regions showed improvement or no deterioration in the turboprop hull loss rate in 2021 when compared to the 5-year average.
  • There was one fatal accident involving jet aircraft last year and the jet fatality risk in 2021 was 0.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...