Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

IATA: EU bali menyang pra-COVID-19 aturan slot bandara durung wayahe

ditulis dening Harry Johnson

EC wis announced sing arep bali menyang 80-20 aturan nggunakake slot , kang mbutuhake Airlines operate paling 80% saben urutan slot ngrancang.

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) nyatakake badhan sing bali durung wayahe kanggo aturan nggunakake slot pra-pandemi ing EU mangsa iki risiko terus gangguan kanggo penumpang.

The Komisi Eropah wis ngumumake arep bali menyang aturan nggunakake slot dawa 80-20, kang mbutuhake Airlines operate paling 80% saben urutan slot ngrancang.

Aturan slot global minangka sistem efektif kanggo ngatur akses menyang lan nggunakake kapasitas langka ing bandara.

Sistem kasebut wis tahan uji wektu lan nalika maskapai kepengin miwiti maneh layanan, kegagalan sawetara bandara utama kanggo nampung panjaluk, ditambah karo penundaan kontrol lalu lintas udhara, tegese bali durung wayahe menyang aturan 80-20 bisa nyebabake penumpang luwih akeh. gangguan.

Bukti nganti saiki musim panas iki ora nyemangati.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Airports wis 2022 jadwal mangsa panas lan nyekeli slot pungkasan ing Januari lan ora ngira-ngira carane ngatur iki ing wektu.

Airports wara-wara sing kapasitas kebak kasedhiya lan banjur mbutuhake Airlines nggawe ngethok panas iki nuduhake sistem ora siap kanggo reviving "normal" nggunakake slot mangsa mangsa iki (kang wiwit ing pungkasan Oktober).

"Lam kita wis katon ing bandara tartamtu iki panas wis kedaden karo batesan nggunakake slot 64%. We are kuwatir sing bandara ora bakal siap ing wektu kanggo layanan 80% batesan ing pungkasan Oktober. Iku penting Negara Anggota lan Parlemen nyetel proposal Komisi kanggo tingkat nyata lan ijin keluwesan kanggo aturan nggunakake slot . Airports partners witjaksono ing proses slot, supaya padha nduduhake kemampuan kanggo wara-wara lan ngatur kapasitas sing akurat lan competently lan banjur mulihake nggunakake slot sabanjuré panas, "ujare. Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...