Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Investment News wong Mbangun maneh tanggung jawab Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

IATA njaluk supaya Asia-Pasifik nyepetake pemulihan penerbangan kanthi lestari

IATA njaluk supaya Asia-Pasifik nyepetake pemulihan penerbangan kanthi lestari
IATA njaluk supaya Asia-Pasifik nyepetake pemulihan penerbangan kanthi lestari
ditulis dening Harry Johnson

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) njaluk supaya negara-negara Asia-Pasifik luwih gampang nggampangake langkah-langkah tapel wates kanggo nyepetake pemulihan wilayah kasebut saka COVID-19.

"Asia-Pasifik lagi ngupayakake miwiti maneh lelungan sawise COVID-19, nanging ana momentum sing saya tambah akeh karo pamrentah sing ngangkat akeh larangan lelungan. Panjaluk wong lelungan wis jelas. Sanalika langkah-langkah santai ana reaksi positif langsung saka para wisatawan. Dadi, penting yen kabeh pemangku kepentingan, kalebu pamrentah wis siyap kanggo miwiti maneh. Kita ora bisa tundha. Pakaryan dadi taruhan lan wong pengin lelungan, "ujare Willie Walsh, IATADirektur Jenderal, ing pidato intine ing Changi Aviation Summit.

Panjaluk penumpang internasional wilayah Asia-Pasifik kanggo Maret tekan 17% saka tingkat pra-COVID, sawise nglayang ing ngisor 10% sajrone rong taun kepungkur. "Iki adoh saka tren global ing ngendi pasar wis pulih nganti 60% saka tingkat pra-krisis. Lag amarga watesan pemerintah. Cepet diangkat, luwih cepet kita bakal weruh pemulihan ing sektor lelungan lan pariwisata ing wilayah kasebut, lan kabeh mupangat ekonomi sing bakal ditindakake, "ujare Walsh.

Willie Walsh ndesek pamrentah Asia-Pasifik supaya terus nyuda langkah-langkah lan nggawa normal kanggo lelungan udhara kanthi:

• Mbusak kabeh watesan kanggo wong sing wis divaksinasi.

• Mbusak karantina lan tes COVID-19 kanggo wong sing lelungan sing ora divaksinasi ing ngendi tingkat kekebalan populasi sing dhuwur, sing kedadeyan ing sebagian besar wilayah Asia.

• Angkat amanat topeng kanggo lelungan udhara nalika ora dibutuhake maneh ing lingkungan njero ruangan lan transportasi umum liyane.

"Ndhukung lan sing luwih penting nyepetake pemulihan mbutuhake kabeh pendekatan industri lan pamrentah. Maskapai penerbangan nggawa bali. Bandara kudu bisa nangani panjaluk kasebut. Lan pamrentah kudu bisa ngolah reresik keamanan lan dokumentasi liyane kanggo personel kunci kanthi efisien, "ujare Walsh.

China lan Jepang

Walsh nyathet yen ana rong jurang gedhe ing crita pemulihan Asia-Pasifik: China lan Jepang.

"Sanalika pamrentah China terus njaga pendekatan nol-COVID, mula angel ndeleng wates negara dibukak maneh. Iki bakal nyegah pemulihan lengkap wilayah kasebut.

Nalika Jepang njupuk langkah kanggo ngidini lelungan, ora ana rencana sing jelas kanggo mbukak maneh Jepang kanggo kabeh pengunjung utawa turis sing mlebu. Luwih akeh sing kudu ditindakake kanggo nggampangake larangan lelungan, diwiwiti kanthi ngangkat karantina kanggo kabeh wong sing wis divaksinasi, lan ngilangi uji coba bandara nalika teka lan tutup tekan saben dina. Aku njaluk supaya pamrentah Jepang njupuk langkah sing luwih wani kanggo mulihake lan mbukak wates negara, "ujare Walsh.

Sustainability

Walsh uga njaluk pamrentah Asia-Pasifik kanggo ndhukung upaya kelestarian industri kasebut.

"Maskapai penerbangan wis setya nggayuh emisi karbon net-nol ing taun 2050. Kunci sukses kita yaiku pamrentah sing nuduhake visi sing padha. Ana pangarep-arep sing dhuwur kanggo pamrentah supaya setuju tujuan jangka panjang ing Majelis ICAO ing pungkasan taun iki. Entuk net zero mbutuhake kabeh wong kudu tanggung jawab. Lan ing antarane sing paling penting sing kudu ditindakake pemerintah yaiku menehi insentif kanggo produksi bahan bakar penerbangan sustainable (SAF). Maskapai penerbangan wis tuku saben tetes SAF sing kasedhiya. Proyèk-proyèk lagi ditindakake sing bakal weruh paningkatan produksi SAF kanthi cepet ing taun-taun sabanjuré. Kita ndeleng SAF nyumbang kanggo 65% saka mitigasi sing dibutuhake kanggo entuk nol net ing 2050. Sing bakal mbutuhake pamrentah supaya luwih proaktif, "ujare Walsh.

Walsh ngakoni manawa ana perkembangan positif ing Asia-Pasifik. Jepang wis nggawe dana sing akeh kanggo inisiatif penerbangan ijo. Selandia Baru lan Singapura wis sarujuk kanggo kerja sama ing penerbangan ijo. "Panel Penasehat Internasional industri salib Singapura babagan hub udara penerbangan sing lestari minangka conto positif kanggo negara liya sing diadopsi," ujare Walsh. Dheweke uga ngajak ASEAN lan para mitra supaya nindakake luwih akeh, utamane golek kesempatan ing wilayah kasebut kanggo ngembangake produksi SAF.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...