Airlines Pernyataan Pers Qatar Warta cepet

IATA mungkasi Konferensi Tahunan ing Qatar

Qatar Airways IATA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Qatar Airways kasil ngrampungake hosting 78th International Air Transport Association (IATA) Annual General Meeting, dianakaké ing sangisoré Patronage of His Highness The Amir, Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, ing Doha, Qatar. Acara taunan paling gedhe ing industri penerbangan nampa luwih saka 1,000 delegasi lan pimpinan penerbangan saka saindenging jagad kanggo ngrembug masalah industri sing penting.

PAMBAHAN PENTING

Isi iki adhedhasar siaran pers utawa media pitch, lan kasedhiya kanggo pelanggan premium kita. Profesional PR pitching kanggo pers-liputan ing eTurboNews bisa ngindhari paywall nalika nggunakake opsi komersial.

Mangga deleng www.breakingnewseditor.com

Konferensi telung dina kasebut menehi kesempatan emas kanggo para pemain kunci ing 240 maskapai anggota IATA kanggo ngumpulake langsung lan nuduhake wawasan babagan topik penting sing mengaruhi masa depan industri penerbangan kayata ngilangi plastik siji-guna: mbatesi polusi udara lan pentinge Sustainable. Bahan Bakar Penerbangan (SAF). Salajengipun, Qatar Airways wis nandhatangani perjanjian codeshare expansive karo Virgin Australia lan weruh penandatanganan telung Memorandum of Understanding kunci karo Program Penilaian Lingkungan IATA, Sistem Penyelesaian Akun Pos IATA, lan Solusi Data Langsung IATA.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar