Airlines Airport Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Rapat (MICE) News wong Qatar tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

IATA nganakake Rapat Umum Tahunan kaping 78 ing Doha

IATA nganakake Rapat Umum Tahunan kaping 78 ing Doha
IATA nganakake Rapat Umum Tahunan kaping 78 ing Doha
ditulis dening Harry Johnson

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake yen Rapat Umum Tahunan (AGM) kaping 78 lan KTT Transportasi Udara Dunia bakal dianakake 19-21 Juni 2022 ing Doha, Qatar, sing dianakake dening Qatar Airways.

Iki bakal kaping pindho ing kumpul global pimpinan ndhuwur penerbangan bakal dianakake ing Qatar; pisanan ing 2014.

Originally, 78th IATA Rapat Umum Tahunan lan KTT Transportasi Udara Dunia direncanakake ing tanggal sing padha ing Shanghai, Republik Rakyat China, sing dianakake dening China Eastern Airlines.

Kaputusan kanggo ngganti papan kasebut nuduhake watesan sing ana gandhengane karo COVID-19 kanggo lelungan menyang China.

"Kuciwane banget yen kita ora bisa ketemu ing Shanghai kaya sing direncanakake. Ing sawetoro wektu, kita seneng bali menyang dinamis hub aviation saka Doha lan keramahan anget sing Qatar Airways, maskapai tuan rumah kita, wis misuwur. AGM taun iki bakal dadi kesempatan penting kanggo para pamimpin penerbangan kanggo nggambarake kasunyatan politik, ekonomi, lan teknologi sing owah-owahan sing ngadhepi lelungan udara amarga pemulihan industri saka pandemi COVID-19 saya cepet, "ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...