Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

IATA: Perang ing Ukraina lan Omicron nimbang kargo udara

IATA: Perang ing Ukraina lan Omicron nimbang kargo udara
IATA: Perang ing Ukraina lan Omicron nimbang kargo udara
ditulis dening Harry Johnson

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngetokake data Maret 2022 kanggo pasar kargo udara global sing nuduhake penurunan permintaan. Efek Omicron ing Asia, perang Rusia-Ukraina lan latar mburi operasi sing tantangan nyebabake penurunan.

  • Panjaluk global, diukur ing kargo ton-kilometer (CTKs*), mudhun 5.2% dibandhingake Maret 2021 (-5.4% kanggo operasi internasional). 
  • Kapasitas 1.2% ing ndhuwur Maret 2021 (+ 2.6% kanggo operasi internasional). Nalika iki ana ing wilayah positif, ana penurunan sing signifikan saka kenaikan 11.2% taun-taun ing wulan Februari. Asia lan Eropa ngalami penurunan kapasitas paling gedhe. 
  • Sawetara faktor ing lingkungan operasi kudu dicathet:
    • Perang ing Ukraina nyebabake penurunan kapasitas kargo sing digunakake kanggo nglayani Eropa amarga sawetara maskapai sing berbasis ing Rusia lan Ukraina minangka pemain kargo utama. Sanksi marang Rusia nyebabake gangguan ing manufaktur. Lan rega minyak mundhak duwe pengaruh ekonomi sing negatif, kalebu mundhake biaya pengiriman.
    • Pesenan ekspor anyar, indikator utama permintaan kargo, saiki nyusut ing kabeh pasar kajaba AS. Indikator Purchasing Managers' Index (PMI) nglacak pesenan ekspor anyar global mudhun dadi 48.2 ing Maret. Iki minangka sing paling murah wiwit Juli 2020.
    • Perdagangan barang global terus mudhun ing taun 2022, kanthi ekonomi China saya mundhak alon amarga kunci sing ana gandhengane karo COVID-19 (antarane faktor liyane); lan gangguan rantai pasokan sing digedhekake dening perang ing Ukraina. 
    • Inflasi rega konsumen umum kanggo negara-negara G7 ana ing 6.3% taun-taun ing Februari 2022, sing paling dhuwur wiwit taun 1982. 


"kargo udara pasar nggambarake perkembangan ekonomi global. Ing Maret, lingkungan dagang dadi luwih elek. Kombinasi perang ing Ukraina lan panyebaran varian Omicron ing Asia nyebabake biaya energi mundhak, gangguan rantai pasokan, lan tekanan inflasi. Akibaté, dibandhingake karo setahun kepungkur, ana luwih sithik barang sing dikirim-kalebu liwat udara. Perdamaian ing Ukraina lan owah-owahan ing kabijakan COVID-19 China bakal akeh banget kanggo nggampangake industri kasebut. Amarga ora ana sing katon ing wektu sing cendhak, kita bisa ngarepake tantangan kanggo kargo udara kaya pasar penumpang sing nyepetake pemulihan, "ujare Willie Walsh, IATADirektur Jenderal. 

Maret 2022 (% taun-taun)Share donya1CTKTINDAKANCLF (% -pt)2CLF (level)3
Pasar Total100.0%-5.2%1.2%-3.7%54.9%
Afrika1.9%3.1%8.7%-2.7%49.4%
Asia Pacific32.5%-5.1%-6.4%0.9%63.8%
Eropah22.9%-11.1%-4.9%-4.7%67.1%
Amerika Latin2.2%22.1%34.9%-4.7%44.8%
Timur tengah13.4%-9.7%5.3%-8.7%52.6%
Amerika Utara27.2%-0.7%6.7%-3.3%44.2%
1 % CTK industri ing taun 2021  2 Owah-owahan ing faktor beban   3 Tingkat faktor beban

Kinerja Daerah Maret

  • Maskapai Asia-Pasifik volume kargo udhara mudhun 5.1% ing Maret 2022 dibandhingake karo wulan sing padha ing 2021. Kapasitas sing kasedhiya ing wilayah kasebut mudhun 6.4% dibandhingake Maret 2021, penurunan paling gedhe ing kabeh wilayah. Kabijakan nol-COVID ing daratan China lan Hong Kong mengaruhi kinerja.  
  • Operator Amérika Lor nyuda volume kargo 0.7% ing Maret 2022 dibandhingake karo Maret 2021. Panjaluk ing pasar Asia-Amerika Lor mudhun kanthi signifikan, kanthi volume sing diatur musiman mudhun 9.2% ing Maret. Kapasitas mundhak 6.7% dibandhingake Maret 2021.
  • Operator Eropa nyuda volume kargo 11.1% ing Maret 2022 dibandhingake wulan sing padha ing 2021. Iki minangka wilayah sing paling lemah ing kabeh wilayah. Pasar Ing Eropa ambruk sacara signifikan, mudhun 19.7% saben wulan. Iki amarga perang ing Ukraina. Kekurangan tenaga kerja lan kegiatan manufaktur sing luwih murah ing Asia amarga Omicron uga kena pengaruh. Kapasitas mudhun 4.9% ing Maret 2022 dibandhingake Maret 2021.  
  • Operator Timur Tengah ngalami penurunan volume kargo 9.7% taun-taun ing Maret. Keuntungan sing signifikan saka lalu lintas sing dialihake supaya ora mabur liwat Rusia ora bisa ditindakake. Iki bisa uga amarga panjaluk sing sithik. Kapasitas mundhak 5.3% dibandhingake Maret 2021. 
  • Operator Amerika Latin nglaporake kenaikan volume kargo 22.1% ing Maret 2022 dibandhingake karo periode 2021. Iki minangka kinerja paling kuat ing kabeh wilayah. Sawetara maskapai paling gedhe ing wilayah kasebut entuk manfaat saka pungkasane perlindungan bangkrut. Kapasitas ing Maret mundhak 34.9% dibandhingake wulan sing padha ing 2021.  
  • Maskapai penerbangan Afrika volume kargo mundhak 3.1% ing Maret 2022 dibandhingake Maret 2021. Kapasitas 8.7% ing ndhuwur tingkat Maret 2021.  

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...