Warta cepet

Nightlife Ibiza: Apa sampeyan kudu ngerti

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Perwakilan saka International Nightlife Association (INA) lan asosiasi anggota ing Spanyol (SPAIN NIGHTLIFE), Italia (SILB), lan Kolombia (ASOBARES), uga Ocio de Ibiza (OI) ketemu wingi karo Consell d'Eivissa. Ing sisih majikan, José Luis Benítez, Presiden Asosiasi Nightlife Internasional lan juru bicara Ocio de Ibiza, Maurizio Pasca, Presiden Asosiasi Nightlife Italia (SILB) lan Wakil Presiden INA kanggo Eropa, Camilo Ospina, Presiden Dewan saka Direktur ASOBARES Kolombia lan Wakil Presiden INA kanggo Latam, lan Joaquim Boadas, Sekretaris Jenderal INA lan Nightlife Spanyol, uga anggota dewan direksi Asosiasi Nightlife Italia rawuh ing rapat kasebut.

Ing sisih liya, Presiden Vicent Marí lan Direktur Pariwisata Juan Miguel Costa rawuh atas jenenge Pemerintah Ibiza, sing dadi tuan rumah rapat kasebut. Ing kerangka rapat kasebut, kolaborasi ditindakake ing antarane wilayah sing beda-beda kanthi lelungan lan kunjungan kalebu kanggo ngganti ide lan proyek kanggo terus promosi safety, kualitas lan keunggulan ing nightlife lan, mula, terus narik turis saka kabeh ndonya.

Présidhèn Ibiza mènèhi dhukungan lengkap marang bédané utama sing disedhiyakake dening INA, kayata saiki Triple Excellence in Nightlife sing ningkatake safety, kualitas lan keunggulan ing nightlife, uga GastroMoon, sing nyawiji kualitas nightlife karo haute cuisine lan dipromosekake dening INA bebarengan karo World Association of Chefs' Societies. Presiden Ibiza nyatakake yen "Kabeh sing kalebu promosi safety lan kualitas ing nightlife bakal duwe dhukungan lan dhukungan, amarga iki ora mung tegese nambah layanan lan citra panggonan Ibiza sing ngetrapake kanthi cara iki uga kanggo klien lan buruh, nanging uga entuk manfaat kanggo merek Ibiza ".

Atas jenenge, Joaquim Boadas, Sekretaris Jenderal INA lan Nightlife Spanyol, matur nuwun marang Presiden Pulo kanggo dhukungan lan nyatakake yen "Tujuan utama kita yaiku kanggo ngurmati sektor hiburan malam lan kita nindakake kanthi promosi safety lan kualitas internasional sing nyumbang kanggo pangayoman lan comfort saka klien lan buruh ". Perwakilan majikan nightlife pengin ngelingi syarat pungkasan sing dituntut organisasi kanggo entuk International Nightlife Safety Checked (INSC), yaiku "Duwe pelindung ngombe sing kasedhiya kanggo wong-wong sing pengin ngindhari kasus spiking minuman lan ditambahake menyang protokol wis dileksanakake kanggo ngindhari kasus serangan seksual sing diarani "Ask for Angela" ing antarane langkah-langkah keamanan liyane".

Tepat saiki ing Ibiza, telung panggonan sing gawe anyar Triple Excellence ing Nightlife lan padha Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, Hï Ibiza lan DC-10, nalika panggonan liyane wis ditampilake kapentingan dadi pisanan ing Kepulauan Balearic kanggo njaluk ditahan saka GastroMoon.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...